| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nextvasko Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 20:15 Заглавие: |
|
|
| Stoy40 написа: | | Цените са чудесни,кажи само дали ще зависят от многото изходни напрежения,както пита "Ламбовиятекник"? |
Да до извстна степен |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 20:25 Заглавие: |
|
|
| Да се разбира че минималната мощност на трафовете 600 W.С две симетрични изходни напрежения?Ако броя на вторичните е повече,ще расте и цената?Напиши и с какви изолационни параметри ще са различните намотки... |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 10, 2006 20:49 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Lambentecnic
Гост
Пуснато на: Съб Фев 04, 2006 16:24 Заглавие:
Интересувa ме трансформатор с изходни напрежения 4х320V/0.2A, 4x7.2V/2A, 4x35V/0,1A и 2x14V/0.2A. Мощността е ясна, интересуват ме габаритите и тока на празен ход.
Ако трансформаторите които правиш са качественни в www.bgaudio.org ще намериш клиенти.
И много акъли ще ти дадат! |
_________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
nextvasko Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2006 17:11 Заглавие: |
|
|
| Stoy40 написа: | | Да се разбира че минималната мощност на трафовете 600 W.С две симетрични изходни напрежения?Ако броя на вторичните е повече,ще расте и цената?Напиши и с какви изолационни параметри ще са различните намотки... |
Плътност на тока 2.50 Ампера на квадратен милиметър и коефициент на полезно действие (КПД) 0.965 за всички трансформатори над 300W,които произвеждаме.
Проводника използван в трансформаторите е с лаково покритие 2H-180,изолация на магнитопровода-стъклолакотъкан+полистирол,междувиткова изолация и крайна изолация-лакотъкан или хустафан.Намотките не са импрегнирани,по желание на клиента може да се импрегнират по нормалния начин или във вакуум.Збравих да ви кажа ,че навиваме и високочестотни тороиди.Ако някой го интересува марката на ферита нека да пита.  |
|
|
 |
nextvasko Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 24, 2006 9:34 Заглавие: |
|
|
| Lambentecnic написа: | Интересувa ме трансформатор с изходни напрежения 4х320V/0.2A, 4x7.2V/2A, 4x35V/0,1A и 2x14V/0.2A. Мощността е ясна, интересуват ме габаритите и тока на празен ход.
Ако трансформаторите които правиш са качественни в www.bgaudio.org ще намериш клиенти. |
Приятел,искам само да ти благодаря ,че ме насочи за този сайт bgaudio.org
Поздрави |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 20:51 Заглавие: |
|
|
Аз вече съм собственик на един такъв "звяр" , много добре се държи на голямо натоварване и не грее. Браво на PROSTAKA че ми го направи за няколко дена  _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 17, 2006 18:13 Заглавие: |
|
|
Аз също косвено се сдобих.Трансформаторите са великолепни,дано хвалбите ни не доведат до промяна на цената  |
|
|
 |
alnico Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 18, 2006 11:32 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | Ако трансформаторите които правиш са качественни в www.bgaudio.org ще намериш клиенти.
И много акъли ще ти дадат! |
поне не продават изгорели лампи ГМ70 за нови както правиш ти  |
|
|
 |
nextvasko Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 7:09 Заглавие: |
|
|
| Stoy40 написа: | Аз също косвено се сдобих.Трансформаторите са великолепни,дано хвалбите ни не доведат до промяна на цената  |
Няма да има промяна на цената  |
|
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 24, 2006 23:01 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Ей PROSTAKA искам да попитам какви пари ще ми излезе да ми направите захранване понижаващо до +/- 50 волта за да захраня 2 КУАДА 405???И колко вата ще ми трябват за тази цел??Нещо от порядъка на 600Вата?Мерси предварително. |
|
|
 |
|