Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам аудиосистема LG FFH-8900

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nikibol
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 17, 2006 3:15    Заглавие: Продавам аудиосистема LG FFH-8900 Отговорете с цитат

Продавам аудиосистема LG FFH-8900, сива на цвят, напълно автоматична, модел 2005, много запазена, Цена: 220 лв. ( бартер за GSM )
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Мар 17, 2006 11:36    Заглавие: Re: Продавам аудиосистема LG FFH-8900 Отговорете с цитат

nikibol написа:
Продавам аудиосистема LG FFH-8900, сива на цвят, напълно автоматична, модел 2005, много запазена, Цена: 220 лв. ( бартер за GSM )

Сигурен ли си, че тази система е модел 2005 година? Ако е така, би трябвало още да е в гаранция, което никак не ми се вярва.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nikibol
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Мар 17, 2006 15:07    Заглавие: Re: Продавам аудиосистема LG FFH-8900 Отговорете с цитат

Tokio написа:
nikibol написа:

Сигурен ли си, че тази система е модел 2005 година? Ако е така, би трябвало още да е в гаранция, което никак не ми се вярва.

Брато гаранцията е 1 год. , а тя вече мина. До сега съм нямал проблеми. Взех си компонентна и за това е махам.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пет Мар 17, 2006 18:21    Заглавие: Отговорете с цитат

като модел е някъде към 2003 от няколко месеца не ми идвала такава за гаранционен ремонт
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Мар 17, 2006 19:47    Заглавие: Отговорете с цитат

fishev написа:
като модел е някъде към 2003 от няколко месеца не ми идвала такава за гаранционен ремонт

Колега, и аз мисля, че тази уредбичка не е от 2005 година. Това всъщност няма голямо значение, по-важна в случая е цената, като гледам колко пари иска, ми се струва, че на човека не му се продава Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nikibol
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Мар 18, 2006 2:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Tokio написа:
fishev написа:

Колега, и аз мисля, че тази уредбичка не е от 2005 година. Това всъщност няма голямо значение, по-важна в случая е цената, като гледам колко пари иска, ми се струва, че на човека не му се продава Laughing

Според вас на каква цена би могла да се пусне след като в магазина е 528 лв.
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Съб Мар 18, 2006 12:30    Заглавие: уредба Отговорете с цитат

Е ти искаш да я слушаш три години и да и вземеш същите пари Smile Няма как да стане Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
nikibol
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Мар 18, 2006 19:36    Заглавие: Re: уредба Отговорете с цитат

[quote="G_ANEV"]Е ти искаш да я слушаш три години и да и вземеш същите пари Smile Няма как да стане

Става въпрос за моментната цена в магазина ( 528 лв. ) . Така че смятам, че исканата цена е нормална.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети