| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
CITRON Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 9:02 Заглавие: Re: сателитен приемник DL-STB-S100 |
|
|
| G_ANEV написа: | | Колеги моля за схема на този сателитин приемник . |
Схема в случая не ти трябва. Трябва ти софтуер който да позволява избирането на други сателити. В тези новите мисля, че бяха и с чип тунер и карта за включване на приемника. Тоест накой който е в част трябва да ти изчете софта от твоя приемник да го подобри и да го върне обратно. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kilowat Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 23:47 Заглавие: kilowat |
|
|
здравейте на всички които са решени да си "хакнат" приемниците
аз го разглобих моят и се оказа че цялата информация се съдържа в една схема моделът и е S29L016M представлява според PDF-a които дръпнах "бутваща" памет 2 по 8 мегабайта за какво им е толкова много им се чудя какво правят с нея ?другите елементи покрай големият чип не са интересни проверих ги всички те са непрограмируеми
една схема има SD ram 64 мегабайта (енергозависима)
работи по някаква нова технология и се заключва за определено време
първата идея дето ми доиде на ум бе да изключа системният часовник
(генератора ) обаче без него не може да тръгне
затова остава единственно софтурната намеса
до колкото четох инфото за този чип имал някаква функция за рестартиране но да ви кажа не съм много в час някой ако има на идея за какво става дума да драсне някой ред. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 27, 2006 16:47 Заглавие: |
|
|
Киловат ,Цитрон добре ти го е написал ,всеки сателитен приемник ползва 1 или 2 Мбитова памет за управляващ софтуер ,съхраняване на данни за спътници ,честоти ,канали но ако не си в нещата със програмирането -по добре не се опитвай един байт да объркаш и може приемника ти да не тръгне повече. Това си иска развойни системи за програмиране и тестване ,не знам дали у нас има толкова навътре в нещата програмисти ,за да ти го направят.
ПП сега тук имам един такъв приемник ,ще му изчета флаша -типа е М29W160 -16Мбитов и ще ти го пратя ако искаш да си го изучаваш! |
|
|
 |
lz3dq Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 16:12 Заглавие: |
|
|
Последно - възможно ли и е да се използва за други спътници този приемник или НЕ  _________________ (\__/)
(='.'=)
E[:]|||||[:]З
(")_(") |
|
|
 |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
Пуснато на: Пон Ное 19, 2007 20:41 Заглавие: |
|
|
Може в рамките на 72 часа,после трябва пак да го включиш на Булсатком,с две думи трябва да си абонат _________________ Skype - danco64 |
|
|
 |
lz3dq Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2007 9:02 Заглавие: |
|
|
Значи, чакам да станат 72 часа и стискам палци да е от тези с по стария софт, който уж нямали това ограничение  _________________ (\__/)
(='.'=)
(")_(") |
|
|
 |
mironov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2007 10:42 Заглавие: |
|
|
| lz3dq написа: | Значи, чакам да станат 72 часа и стискам палци да е от тези с по стария софт, който уж нямали това ограничение  |
Е добре ти ако толкова малко гледаш Булсат защо си взел техен приемник  _________________ Живей всеки ден така все едно ти е последен защото рано или късно ще се окажеш прав. |
|
|
 |
lz3dq Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2007 11:48 Заглавие: |
|
|
предлагат ми този приемник, картата с ягодките, чиниятя без конвертора е без захранването на приемника без стойка за 30лв се спазарихме.
А иначе гледам на запад и затова питам за това чудо на техниката.  _________________ (\__/)
(='.'=)
(")_(") |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 20, 2007 17:21 Заглавие: |
|
|
| Не прави глупости ,явно нямаш изглед към Hellas sat ,евтиното ще ти излезе скъпо ,втора ръка има не много по скъпи приемници FTA щото ти като такъв искаш да го ползваш очевидно. |
|
|
 |
FANI SIRAKOVA Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 21, 2007 13:09 Заглавие: |
|
|
колеги приемникът работи на всички спътници без проблем със Diseqc ключ 4в1 или 2в1 , необходимо е да има 1 сателитна чиния на Hellas Sat2 постоянно втората или другите си ги въртиш където поискаш без никъкъв проблем.Важно е приемника да има постоянна връзка със спътника.
В момента обурудването от фирмата е 9,8 _________________ Има и мъжки момичета... |
|
|
 |
|