| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
alnico Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 8:49 Заглавие: |
|
|
купих го  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
CITRON Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 9:04 Заглавие: |
|
|
| alnico написа: | купих го  |
Изпревари ме  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 19:03 Заглавие: |
|
|
И сега ще му иска поне 500 кинта! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
alnico Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 9:38 Заглавие: |
|
|
вече му ги взех завистливко 
Последната промяна е направена от alnico на Чет Мар 23, 2006 10:21; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 9:39 Заглавие: |
|
|
| alnico написа: | вече му ги взех глупендир  |
В този форум подобен начин на общуване не се толерира.
Считай, че си предупреден! |
|
|
 |
alnico Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 10:16 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | alnico написа: | вече му ги взех глупендир  |
В този форум подобен начин на общуване не се толерира.
Считай, че си предупреден! |
муахахах ти не разбрали че не си човека който ще ми определя каквото и да било където и да било , по-добре се постарай завистливи юзери продаващи изгорели лампи за нови да не постват лъжи от злоба  |
|
|
 |
Мечо Пух Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 11:01 Заглавие: |
|
|
Alnico познаваме се от форума на BGAUDIO.Първо напърво тук не си администратор,като там за да осъществяваш някаква диктатура.Защото там форума е изцяло под твоята диктатура.Там ти колиш,ти бесиш.Веднъж се усъмних във страшните ти хвалби че си можел да чуеш разликите между два абсолютно еднакви здрави усилвателя,направени с различна марка галети.С различни марки-гетинакси-си щял да чуеш разликата и т.н. и т.н. хвалби и всеки там който не ти вика осанна бива банван!Странни правила на форума имате там.Нека всеки който иска да иде в bgaudio.org и да види как примерно нечий ник на някого не ти е харесал или си спал нощес накриво и захващаш някой оплюваш го,междувременно го и банваш да не може да ти отговаря на плюнките и си радостен.И щастлив!Великия мъжага!Така ли си избиваш комплексите?
Съобщението ми беше изтрито,а аз самия бях изритан от форума.Ами ти си бил егати и музикалния феномен-що не идеш да се кандидатираш за Миланската Скала.Предлагам темата да бъде заключена.
Уважаеми админи-въпросното лице е крайно конфликтна личност и ви моля да му направите ПОСЛЕДНА ЗАБЕЛЕЖКА ЗА БАНВАНЕ! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 11:30 Заглавие: |
|
|
Мечо Пух, една молба към теб и всички останали.
Нека да не намесваме въпросния форум и още повече лицето Иво Рачев именно поради тези причина:
| Цитат: | | въпросното лице е крайно конфликтна личност |
Неговите умения в каквото и да било друго са съвсем отделен въпрос (ако изобщо има такива).
Този форум няма да се превръща в арена на изяви на въпросния субект. |
|
|
 |
Мечо Пух Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 13:03 Заглавие: |
|
|
| RC абсолютно си прав.Не,нека се изявява и тук-очевидно човека е наистина добър "хайфист" и професионално се занимава с музика,лампови стъпала-от това че ще има такъв човек във форума-форума само ще спечели.Но просто да научи,че тук не е място за обиди,нарицания "глупендър",избиване на нерви и т.н. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 19:59 Заглавие: |
|
|
Аз само ще запитам какво разбира въпросният специалист под "изгорели лампи" Да не става въпрос за крушките в градския кенеф?И откъде знае за лампите?А дали съм завистлив-това си е моя работа.Особено на него обаче няма за какво да му завиждам.По-коректен съм,по-толерантен,по-малко лъжлив и по-възпитан.Остана ли нещо за завиждане  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
|