| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 21:07 Заглавие: Проблем с програма |
|
|
Здравейте колеги не съм много добър с компютрите и искам да попитам какво иска компютъра,че не иска да инсталира една програма за ТХО -HR THE BOOK.Преди си работеше съвсем нормално но веднъж деинсталирах Акробат рийдър-4(с цел да кача по-нова версия) и тогава спря и вече не мога да я инсталирам а Акробата пак го качих и си работи добре.Windows 98SE.
Windows Installer
The feature you are trying to use is on a network resourse that is unavailable.
Click OK to try again or enter an alternate path to a folder containing the installation package "HR THE BOOK.msi" in the box below.
Use feature from:
C:/Windows/Temp/_is42A6
Като натисна ОК пак нищо не става.
На следващата табела пише:
The installation source for this product is not available.Verifi that the sourse exists and that you can access it.
Това -is42A6-липсва ли,излишно ли е,незнам какво да направя. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 21:26 Заглавие: |
|
|
Какъв е инсталационния пакет на HR ( на какво е или къде се намира)? От това което си написал (ако това е съобщение в процеса на инсталация) излиза, че нещо липсва (или то не е там от където я пускаш) и ти иска валиден път.
Защо деинсталирането на Акробата е довело до необходимост за преинсталиране на HR-a?
Според мен е по-добре да намериш някой който е по в час да ти помогне "на място", начина който си избрал едва ли ще е ползотворен.
А пък докато се оправиш и ако ти се наложи ползвай on-line:
http://www.hrdiemen.es/products/index.php?command=viewPage&page=homesiteСъс сигурност ще е и по-актуална базата. |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 22:20 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за напътствията знам саита на DIEMEN.Процеса на инсталация започва нормално-(от диск) но спира и показва тези табели.Диска работи със сигурност-качахме го на друг кампютър.А връзката с Акробата е че HR спря точно като деинсталирах Акробата.Исках само да разбера какво пише на табелите за този IS42A6.То е ясно ,че сам няма да се справя,но и преинсталация на Windows не искат да ми направят че бил много бавен компютъра(400Mhz) и щяло да отнеме много време. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 23:00 Заглавие: |
|
|
На "табелите" пише, че се опитвате да използвате ресурс който не е намерен или пътя до него не е този.За целта, за да опитате отново натиснете ОК или Enter за да въведете алтернативен път до търсения файл. Въпросното _is42A6 вероятно е "парче" от инсталацията на HR-a, друг е въпроса защо го търси в C:/Windows/Temp/_is42A6 след като инсталацията е пусната от диск.
Така че трябва да се опита с Ентер и да се укаже пътя към въпросния файл (може да се пусне един search преди това за да видиш къде е).
Последното - инсталацията на сорса на този продукт не е възможна. Проверете дали той съществува и/или имате достъп до него. |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 23:18 Заглавие: |
|
|
| RC благодаря ти.Това е компютъра в работилницата ми и исках да имам работеща програма за HR там нямам интернет и е голямо разкарване като ми се наложи да потърся данни за някое ТХО. |
|
|
 |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 2:20 Заглавие: НР - трансформатори |
|
|
evgevg,
Ако искаш мога да ти изпратя по Е-майла таблица със схемите на
НР - трансформатори от номер 1100 до номер 7547.
Това не е програма, а обикновен ПДФ фаил, но е 1,5 мегабайта и
освен по пощата няма друг начин.Ще трябвада ми дадеш Е-майла си.
Един съвет за това, как да си инсталираш програмата - след дезинсталация винаги трябва да се почисти Уиндоус-а с някоя
(а най добре с няколко) програми - аз ги наричам чистачки -препоръчвам ти:
WinTools Net , ACe Utilities, Free Spacer, CCleaner,
Amust Registry Cleaner, и много други, но тези са най-добрите.
Всичките можеш да си изтеглиш от www.data.bg и www.Download.bg
Ако си от София, мога и лично да ти помогна- безплатно.
А нова инсталация на Windows98 се прави за час - час и половина.
Поздрави
Григор Савов
София, тел. 822-14-96 |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 10:50 Заглавие: |
|
|
| Благодаря г-н Савов трябва да е програма защото можеш да търсиш и тхо по марка и модел на уреда, дава ти и всички марки и модели ,които ползват този трансформатор.Аз вчера пробвах да изчистя регистрите с RegSupreme_Professional_1 и премахнах всичко с HR даже видях и това C:/Windows/Temp/_is42A6 но незнаех какво да го правя.Не посмях да го пипам че спре ли компътъра ще е по лошо.Имам и друга програма HR DIEMEN но работи само с диска и след няколко дни спира и иска пак да се инсталира-ще я карам с нея. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 14:00 Заглавие: |
|
|
За да нямаш главоболия с преинсталирането използвай например програмата Ghost image която прави имидж файл на компютъра ти и по точно на всичко инсталирано.Този файл и програмата може да ги съхраниш на другия дял на харда или да ги запишеш на CD което може да се направи и BOOT.Въстановяването е за не повече от 10 минути и главоболията са ти само с нещата записани след направата на този файл.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 21, 2006 23:47 Заглавие: Ре: |
|
|
evgevg,
Ето ти линк на сайта от който да си изтеглиш три от препоръчаните от мен чистачки:
1. WinTools Net.Professional.v.6.7.1 + Crack.rar
2. Ace Utilities v.2.5.0.4016 + Crack.rar
3. CCleaner v.1.18.101.Retail.rar
http://store3.data.bg/peshogeorgiev/Install/Utilities/Windows%20Tools/
а ето ти и линк за програмата "FreeSpacer" - най мощна за почистване на файлове - при това е на руски език и е много проста за обслужване.
http://www.download.bg/index.php?cls=program&mtd=default&id=383054
Казваш,че си почистил регистрите, но трябва да почистиш и повредени файлове, а програмата, която цитираш чисти само регистри, което не е достатъчно.Ако те е страх да инсталираш тези много мощни чистачки, то поне си ги изтегли, съхрани ги (те са в Rar компресия)
и нека някой твой познат който разбира, ти ги инсталира и ти покаже как се действа с тях, и не само за да решиш текущия си въпрос, но и периодично да почистваш системата си за да работи тя добре.Абсолютно съм сигурен, че ако си почистиш системата с тези програми, проблемът ще ти бъде решен.Използувай всичките програми, които ти препоръчвам, без да ги настройваш допълнително - това е за профисионалисти(ако не ти е ясно какво става с допълнителните настройки, може да си повредиш някоя програма).
A що се касае до Windows/Temp - не само, че можеш, но и периодично трябва да изтриваш, това, което има в него,(ако вече някоя чистачка не го е направила) но и в случая май че това е и причината за проблема ти.Поначало този ТЕМП фаилове, Уиндоуса използува ВРЕМЕННО, докато извършва някаква операция, а после "забравя" да си почисти боклуците - особено това важи за "98".
Поздрави
Савов
Последната промяна е направена от интермаш на Сря Мар 22, 2006 0:00; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 22, 2006 0:00 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за съветите ще изтегля всичко и ще викна специалист да свърши работата.Нещо нямам голям кураж с тези компютри. |
|
|
 |
|