|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fatak Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 22, 2006 22:24 Заглавие: Крайно стъпало SVI 3102 D |
|
|
Значи някой може ли да ми даде някакво инфо -трябва ми информация за въпросното стъпало ,което се спомина на моя Technics SU-V300...просто тези пари - 165лв. не бих могъл да дам -а наистина този усилвател е нещо много хубаво ...ако можете да ми дадете по -подробна информация...схеми или да ми кажете от къде мога да закупя съответния компонент на по -ниска цена , ще съм ви безкрайно благодарен !  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 23, 2006 13:52 Заглавие: |
|
|
| Схема бих могъл да Ви намеря, но дали си струва преработката на нещо наистина добро като машина?... |
|
|
 |
bucovalov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 23:23 Заглавие: |
|
|
| извинявайте колеги ама си говорим за усилвател 2х27вата на 8 ома при 1% изкривявания -ТА ко му е хубавото ? С/Ш му е 70 дб !? ама това е наи-слабият усилвател който Техникс са правили някога . значи слагаш ТДА7294 2 броя и усилвателя засвирва ! тука китовете са по 7лв 2х7лв =14лв къде са 150лв къде са 14лв ,сори не ме плюйте за мнението просто съм слушал SU-v85a , a там си говорим за 2х100вата на 0.002 % изкривявания ..... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|