Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Крайно стъпало SVI 3102 D

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
fatak
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Мар 22, 2006 22:24    Заглавие: Крайно стъпало SVI 3102 D Отговорете с цитат

Значи някой може ли да ми даде някакво инфо -трябва ми информация за въпросното стъпало ,което се спомина на моя Technics SU-V300...просто тези пари - 165лв. не бих могъл да дам -а наистина този усилвател е нещо много хубаво Smile ...ако можете да ми дадете по -подробна информация...схеми или да ми кажете от къде мога да закупя съответния компонент на по -ниска цена , ще съм ви безкрайно благодарен ! Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bobitv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Мар 23, 2006 13:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Схема бих могъл да Ви намеря, но дали си струва преработката на нещо наистина добро като машина?...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bucovalov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен , БГ

МнениеПуснато на: Пон Мар 27, 2006 23:23    Заглавие: Отговорете с цитат

извинявайте колеги ама си говорим за усилвател 2х27вата на 8 ома при 1% изкривявания -ТА ко му е хубавото ? С/Ш му е 70 дб !? ама това е наи-слабият усилвател който Техникс са правили някога . значи слагаш ТДА7294 2 броя и усилвателя засвирва ! тука китовете са по 7лв 2х7лв =14лв къде са 150лв къде са 14лв ,сори не ме плюйте за мнението просто съм слушал SU-v85a , a там си говорим за 2х100вата на 0.002 % изкривявания .....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети