| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 18:45 Заглавие: QAUD 606 |
|
|
wesko dilow, имам схема на QAUD 606 но не е сканирана. има мн добри отзиви по повод този усилвател, казват 4е уж бил по добър от QAUD 405. _________________ home studio |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 23:24 Заглавие: Помощ от аудио маниацитеИмам |
|
|
| Имам схемите и на 405,505,606 и 707,като последните 3 са с лошо качество и без обяснителни записки.Ще бъда благодарен на всеки,който ми предложи подробности. |
|
|
 |
lachko973 Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 11, 2004 9:04 Заглавие: Помощ от аудио маниаците |
|
|
| Е lachko973,това вече е нещо по добре от сухите схеми.Благодаря ти!И аз намерих доста сайтове за този легендарен модел и се оказа ,че има и 909 модел.В момента съм затруднен с времето,но като се поосвободя ще се включа активно в дискусийте за този усилвател-той е истинския няма друг.Пожелавам на всички успех и безпроблемно пускане на легендата QUAD! |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
|
|
 |
rusin Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2004 23:58 Заглавие: Помощ от аудио маниаците |
|
|
| Благодаря ,колега,това е наистина нетрадиционно,хубаво и истинско.Сложих го по достойнство при схемите на QUAD,защото почеркът е типичен за тази фирма.В предвид годините ми и умората от правене на платки,бих бил благодарен и на графичен оригинал на печатна платка на тази схема.Ако я имаш,не би било лошо да я имам и аз.Смятам ,да не прозвучи самохвално,но и аз имам какво да предложа в замяна.Желая ти все такова отношение към себеподобните си! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 0:40 Заглавие: Помощ от аудио маниаците |
|
|
Колега rusin благодаря за линка,прегледах схемата и ,съответно си я принтирах.Не е лошо,като концепция,но някак си съм резервиран към руските схеми.Нека другите колеги не ме упрекват,но от толкова руска техника ми писна.Да,руснаците наистина имат висококачествени и достойни за уважение апаратури,но все ми убягват като домашно студийни комплекти устройства от типа на бившите корекомски-висококачествени и достъпни за всеки средностатистиески потребител.
Пък и надеждноста им една такава? |
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 5:57 Заглавие: re |
|
|
То си пише- сделано..........  _________________ 123 proba |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 8:40 Заглавие: |
|
|
Здравей колега dilow, за съжаление нямам РСВ на схемата -винаги си правя платките сам затова гледам схемите който правя да са колкото се може по-прости и с по - малко части. А самата схема не е руска сложена е на руски сайт има я и на други места .По принцип редпочитам руските сайтове пред английските напримар защото руският ми е по-лесен затова . обаче съм пуснал само входната част до крайно стъпало на куад 34 а имах намерение да пусна куад 306 /само крайно стъпало / на този линк
http://www.geocities.com/pa_schematics/QUAD-306.html |
|
|
 |
|