| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 24, 2006 16:16 Заглавие: Пулт за NEO TV2151TXE |
|
|
| Здравейте.Това НЕО е направено с TDA9351C33ND и няма пулт за ДУ.Отворих го и видях че има импулси до процесора от фотоприемника.Мислех че ще излезе на някой от кодовете на ПИЛОТ,но не ще.Опитах и с ГЛОБАЛ4,но и там не ще.Дали е деф. IR входа на процесора или пулта е нещо по специално не зная.Аз мислех,че поддържа протокола на филипс ,но не е така.Ако някой може да се произнесе по въпроса ще бъда благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 24, 2006 16:28 Заглавие: |
|
|
| Ако можеш да се сдобиеш с книжката на телевизора и от там поне с картинката на ориг. пулт - може и да се измисли нещо. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 24, 2006 16:37 Заглавие: |
|
|
| Колега ,ще попитам клиента,но доколкото разбрах са го купили от някой и едва ли има книжка.Все пак ще ги потърся за да разбера. |
|
|
 |
RAI Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 24, 2006 18:46 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | Ако можеш да се сдобиеш с книжката на телевизора и от там поне с картинката на ориг. пулт - може и да се измисли нещо. |
Подържам ги гаранционни от самото начало на вноса,и ако ми покажат пулта не мога да кажа за кой модел е.Едни и същи модели се появяват
с различни пултове-външно оформление,и всичко вътре е еднакво-
програмиран чип и отгоре КУРЕШНИЦА-пардон ,от китайска кокошка.
Почти не търпят ремонт-изклчая кварц и излъчвател.Имат нещо добро-
гумичките не загиват.Парадоксалното е че с китайски батерии-1.65в.
които нямат необходимия ток,дистанционното излъчва и понякога фотоприемника не го лови!!!
RAI |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 24, 2006 19:11 Заглавие: |
|
|
| RAI, по принцип си прав, но аз все пак с това си вадя хляба и поради тази причина мисля да се пробвам да помогна. |
|
|
 |
RAI Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 25, 2006 9:08 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | RAI, по принцип си прав, но аз все пак с това си вадя хляба и поради тази причина мисля да се пробвам да помогна. |
Зная това.Но ако е до книжки и кратинки-не те подценявам,знам че подхождаш професионално,мога да ти изпратя купища-няма да ти свършат работа мисля.Китайците са много напред и в софтуера.
И въобще не са им лоши решенията-но вина за състоянието на китайската стока на пазара считам,че имат търговците- искат възможно най-евтино, и китаеца го прави с нискокачествени елементи.В случая мисля , по някакъв начин-не съм се занимавал трябва да се изчете програмата на един работещ пулт за съответния процесор,а от там нататък е ясно.
Поздрави и успехи!!!
RAI |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 8:18 Заглавие: |
|
|
| Здравейте колеги RC и RAI. От петък не мога да се свържа с клиента.В събота успях и май имало някъде останки от стария пулт,та чакам днес да го донесе и това дано да упрости нещата,но още не се е появил.Като дойде ще пиша.Желая ви успешен ден. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 15:57 Заглавие: |
|
|
| Клиента ми най-после се появи с намереното старо дистанционно.В доста трагично състояние е ,но успях да го възстановя.Изпълнено е с ИС HJ6122-201.Сникой от кодовете на пилота и глобал4 не пое,но с неговото тръгна.Проблема е че е много разбито и не зная до кога ще откара.Така че ако имате нещо в предвид с което да го заменя ще бъде добре.Ако няма на тоя етап решение ще карат със старото,като докато съвсем откаже. Дано излезе нещо дотогава. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 21:40 Заглавие: |
|
|
| По магазините се появиха десетина модела дистанциони за китайчета ,но все още държат цена. Пише ,че са за NEO |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 7:42 Заглавие: |
|
|
| Здравейте ,колега bamze.Опитах с всичко налично от този тип и дори със същия външен вид и не ще.Както писах и погоре засега нещата могат да останат и така,тъй като възтанових старото,което беше изхвърлено.Просто преди това имаше момент в който си помислих,че входа на процесора към фотоприемника е повреден,но за щастие не е. |
|
|
 |
|