| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 9:23 Заглавие: Схема на Orion Color 711VT |
|
|
Захранването работи но нямам запускащи импулси на транзистора на ТХОто.Шасито е доста голямо и ми е трудно да се ориентирам без схема .Ако имате добре ако пък няма аз го продължавам и без схема да го боря.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
burzaka Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 10:12 Заглавие: |
|
|
коцев
не казваш какво е шасито?
Ако пише някъде Code A или CTS-AA това в пощата ще ти свърши работа |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 10:25 Заглавие: |
|
|
Колега ще проверя това в пощата но бързам да кажа че телевизора го направих. По закона на Мърфи тъкмо напиша какво търся и си намирам дефекта. Чак сега видях коя е схемата от която трябва да дойдат импулсите М52025SP и като и разгледах датата видях че захранването вместо 12в е 1.6в намерих си лошата спойка на съпротивлението което я захранва и телевизора заработи.Просто преди се бях заблудил че от друга схема трябва да идват импулсите и сега като тръгнах от драйверния назад я намерих но с големи мъки че както писах шасито е много омунато.А за модела на шасито има само един надпис на него ТМО 186L ако разбира се е това модела.Благодаря и закривам темата.
PS Проверих това в пощата но не е за този модел но си го записах за друг път може да ми потрябва.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|