| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
styncho Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 26, 2006 15:03 Заглавие: PANASONIC - бял екран |
|
|
Здравейте.Имам 21' panasonic / 12годишен/със следния проблем - картината се вижда много бледа и размазана все едно че пред екрана е поставен слой бяла течност.Извинявам се за образното описание но не мога да го обясня по друг начин.Ще опитам да прикача снимка ако това ще е от полза.
На какво може да се дължи това-познат тв техник каза че е кинескоп и ми предложи да го оправи за 100 лв-/смяна на кинескопа с 2-ра употреба за 70лв +30 за работа/. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 26, 2006 15:58 Заглавие: |
|
|
Еми казали са ти къв е проблема-носи 100лв и ще ти го направи колегата къв е проблема??И цената си е напълно нормална за ремонта-не виждам кво има да се чудиш _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Мар 26, 2006 19:03 Заглавие: Re: PANASONIC - бял екран |
|
|
| styncho написа: | Здравейте.Имам 21' panasonic / 12годишен/със следния проблем - картината се вижда много бледа и размазана все едно че пред екрана е поставен слой бяла течност.Извинявам се за образното описание но не мога да го обясня по друг начин.Ще опитам да прикача снимка ако това ще е от полза.
На какво може да се дължи това-познат тв техник каза че е кинескоп и ми предложи да го оправи за 100 лв-/смяна на кинескопа с 2-ра употреба за 70лв +30 за работа/. |
Какъв е модела? |
|
|
 |
styncho Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 26, 2006 21:41 Заглавие: |
|
|
| Модела е TX-21S1TCP |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 26, 2006 22:37 Заглавие: |
|
|
| styncho написа: | | Модела е TX-21S1TCP |
Кинескоп |
|
|
 |
styncho Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 19:08 Заглавие: |
|
|
Кинескопа е PHILIPS А51ЕАL55X13/SI
0938930 JY
По какво може да се разбере че кинескоп 2-ра употреба е добър,освен ако се пусне да се види? |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 20:14 Заглавие: |
|
|
| styncho написа: | Кинескопа е PHILIPS А51ЕАL55X13/SI
0938930 JY
По какво може да се разбере че кинескоп 2-ра употреба е добър,освен ако се пусне да се види? |
Този кинескоп не е оригинален, което вече ме кара да съм повече от сигурен, че проблема е в него.
По втория ти въпрос: Има уреди с които се измерва емисията на кинескопа, някои от тях могат и да регенерират кинескопите. Аз имам такъв уред. |
|
|
 |
styncho Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 20:19 Заглавие: |
|
|
Стават ли чудеса или просто диагнозата не беше правилна?
След като си взех тв-то от техника без да му е правил нищо и го пуснах, отначало екрана си беше пак бял /намалих му яркостта и контраста почти до край/.След няколко часа ги увеличих и , о чудо перфектна картина.Възможно ли е от пренасянето и клатенето в колата да се е оправил сам,и какво може да е станало тогава?
Благодаря за всички мнения. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 20:40 Заглавие: |
|
|
През тия няколко часа телевизора работеше ли ??Ако си го гледал с що годе някаква картина то през това време кинескопа е загреял добре и за това ти е показал нормална картина . Ако утре го пуснеш студен и няма картина би следвало да е от кинескопа. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 10:19 Заглавие: |
|
|
| Абе да не му е изтекъл кондензатора на 200 волта?Защо гърчим човека.Много ме е яд на колеги дето взимат по 100 лева за кондензаторче дори без да си направят труда профилактично да посменят това-онова.Този кинескоп на "PHILIPS" не е толкова калпав |
|
|
 |
|