| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Night_man Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 18:46 Заглавие: Помощ за ТВ. BЕKO |
|
|
Значи проблема ми е че племеника ми е барникал по някъкав начин дистанционното и с някаква комбинация от бутони е влезнал в някакви скрити насторики и е разместил сичко по картина и звук нямам книжка на телевизора нито разбирам от такива неща затова се надявам да получа помощ тук. Tова което разбрах за телевизора е че е модел BЕKO 21Т60 ТХ ако някои може да ми помогне да влезна в тези сервизни функции ще съм много благодарен  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 18:56 Заглавие: |
|
|
Мога да ти помогна със насочване към най близкия сервиз Това нещо не го пише в потребителската книжка на изделието а и щом неразбираш по добре ме послушаи и се обърни към компетентен колега или към гаранциония сервиз ако е все още в гаранция  |
|
|
 |
Night_man Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 20:12 Заглавие: |
|
|
| Добре ще ви послушам но все пак как е успяло да влезне в това меню това дете аз самия немога как става за да зная как да го предотвратя занапред ? |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 20:42 Заглавие: |
|
|
| Night_man написа: | | Добре ще ви послушам но все пак как е успяло да влезне в това меню това дете аз самия немога как става за да зная как да го предотвратя занапред ? | Незнам как става този номер може би се натиснати два или три бутона едновременно (това са само докатки) И при мен са идвали клиенти със подобно обяснение Има и варианта да се е репрограмирал сам , но тогава размерите си остават обикновенно изчезва типа тунер ,стандарт звук и опцията за стен байУспех в ремонта |
|
|
 |
Night_man Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 28, 2006 20:50 Заглавие: |
|
|
благодаря за бързите отговори ще занеса телевизора на сервис  |
|