| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Zdravko Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 18:33 Заглавие: Питане за USB кабела на SonyEricsson D750i |
|
|
Имам SonyEricsson D750i и диск със софтуер към него. Проблемът е, че всени път като свържа телефона с кабела той започва да се зарежда. Въпросът ми е: защо става така и можели това да се махне?
Благодаря Ви предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 29, 2006 22:13 Заглавие: |
|
|
Може да се махне като се отреже един кабел и по точно (+) за зареждането. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 30, 2006 16:23 Заглавие: |
|
|
| kostadin iantchev написа: | | Може да се махне като се отреже един кабел и по точно (+) за зареждането. |
а по друг начин не става ли? щото тва е малко грубо  |
|
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 30, 2006 18:47 Заглавие: |
|
|
| не |
|
|
 |
ММ Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 14:52 Заглавие: |
|
|
Имам същия проблем с К750, но с прекъсване на плюса не става, тогава все едно не е включен кабела между телефона и РС-то - връзка не се осъществявя  |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 01, 2006 9:59 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се, ама и аз имам същия телефон и съм доволен, че докато си преточвам нещо телефона ми се зарежда. Дори и констукторите не са предполагали, че някой ще има толкова безсмислено желание, за да сложат едно ключе. |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 16:35 Заглавие: |
|
|
| ММ написа: | Имам същия проблем с К750, но с прекъсване на плюса не става, тогава все едно не е включен кабела между телефона и РС-то - връзка не се осъществявя  |
трябва да се прекъсне не + на ЮСБ-то ами плюса който влиза в телефона,мисля че е последното краче , понеже в кабела има чип чрез който минава трансфера.
И аз съм с този тел  |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 01, 2006 8:36 Заглавие: |
|
|
| Няма никакъв чип в кабела. Абсолютно директен си е, мултицета го доказва. Просто този модел, както и много други са направени и с вграден USB. Става въпрос обаче за оригиналния кабел, защото има и такива, които използват серийния протокол към телефона и USB към ПС-то, те естествено са с чип. |
|
|
 |
|