| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ники1 Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 19:02 Заглавие: някой да ми програмира 2 броя атмега8-16 |
|
|
| някой да ми програмира 2 броя атмега8-16 имам хес файла |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 20:44 Заглавие: Re: някой да ми програмира 2 броя атмега8-16 |
|
|
| ники1 написа: | | някой да ми програмира 2 броя атмега8-16 имам хес файла |
Atmega 8 или 16?
Т.е. мога да ти запиша всякакви атмели. И ти сам можеш. Имаше тема тук. Аз лично препоръчвам AVRDUDE и BSD интерфейс. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
wire Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 21:36 Заглавие: |
|
|
Вероятно има предвид ATmega8 на 16MHz.
Ясно е че може и сам ама ако толкова държи някой друг да му го запише ще трябва да каже поне от къде е защото няма смисъл да го праща до Видин например ако той е от Бургас. _________________ Не поправяй нещо което работи дори и когато няма причини да работи. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 23:26 Заглавие: |
|
|
| давам линк мога и сам ама трябва да си правя програматор а сега не е подходящ момента молбата ми е да ги запише и да ми ги прати с наложен платеж с куриер http://www.rcdesign.ru/articles/electronics/rcusb |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 01, 2006 7:46 Заглавие: |
|
|
Програматорът е 6 проводника. Кажи в какъв корпус искаш да са чиповете. В понеделник ще купувам за мен 16'ки и ще ти взема 2 бройки 8. Стига да има де  _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
ники1 Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 02, 2006 8:25 Заглавие: |
|
|
| корпуса е без значение тоя контролер ще е на пробна платка благодаря предварително от къде ще ги купуваш тук при нас няма атмел питах в комет и там нямаха 8 |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 02, 2006 15:14 Заглавие: |
|
|
| ники1 написа: | | корпуса е без значение тоя контролер ще е на пробна платка благодаря предварително от къде ще ги купуваш тук при нас няма атмел питах в комет и там нямаха 8 |
Търговска тайна  _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 16:10 Заглавие: |
|
|
Чипове ще има след средата на другата седмица (евентуално). Потвърди дали те устройва това. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 08, 2006 17:11 Заглавие: |
|
|
| да устройва ме чакам Q312-445-171 |
|