| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 18:51 Заглавие: Grundig CUC2021 звук 6,5Mhz - Помощ |
|
|
Здравейте Колети,ЧНГ пожелавам много щастие,здраве и късмет на Вас и Вашите семейства.
По въпроса ТВ Grundig CUC 2021 няма звук на 6,5.Апаратът е изпълнен с ТДА 8840 и на шасито има само един кварц и то на 6,5Mhz но звук на нашия стандарт няма.При настройките на програмите няма опция за превключване на стандарта.ТВ-то няма оргинално ДУ и аз с един универсален пилот влезнах в Dialog Center но поне там не видях дали има начин за превключване на стандарта.В сер режим не съм влизал защото не знам как става.Приемам всякакви идеи и мнения.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 20:26 Заглавие: |
|
|
| Преди време бях пускал тема за CUC2023погледни дали нямаш MSP34XXпод една ламарина до скарт буксата ако има със обикновенна приставка и смяна на пафа става И аз се бях заблудил по същия начин и си мислех че неставаУспех |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 20:29 Заглавие: |
|
|
А на 5.5 има ли звук като няма кварц ? С платка звук и смяна на ПАФА що не пробваш. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 03, 2006 22:58 Заглавие: |
|
|
| В интерес на истината има схема до скарта,утре ще погледна и ще уточним нещата. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 13:59 Заглавие: |
|
|
Днеска другаря Коцев прави Grundig CUC2021 с процесор SDA5257-2G204 и с ТДА 8840 .Звука стана с платка запоена към 6 краче на 8840 и със смяна на ПАФа. На шасито имаше и вертикална платка с МРС3401 за стерио звука.
Пиша това защото по горе не беше упоменато на кое краче се запойва. А и когато пробваш и с дефектна платка звук /както аз се мъчих/ то на никое краче не излизаше. След като взех друга пак нова платка то на 6 краче заспа.
И още нещо . За него става дистанционно FRC623.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 21:38 Заглавие: |
|
|
другаря Коцев . Ще взема да понавия малко пропаганда от наща (вестник Работническо дело) за Рибарица- Навремето от другар на другарка колектив ставаше  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 21:45 Заглавие: |
|
|
А аз на другаря Коцев ще му организирам боядисване на колата на синьо бели ленти (може и на квадратчета )Той знае защо  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 21:53 Заглавие: |
|
|
| bamze написа: | другаря Коцев . Ще взема да понавия малко пропаганда от наща (вестник Работническо дело) за Рибарица- Навремето от другар на другарка колектив ставаше  |
Стига бре,кумунисти!!
Сега вече няма такива работи.Няма нищо неморално и е много актуално-пролет,лято,есен,зима да живееме по трима.Във квартира комунална с общ хладилник и пералня,с обща маса и легло,без завивки и бельо.Без топлинно счетоводство,без партийно ръководство,а със водка и любов,да строим живота НОВ!!!
От мене и синьо фолио,да затъмним предния джам  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 31, 2006 23:00 Заглавие: |
|
|
За да не иде темата в говорилнята нека спрем до тук А там сега ще пусна тема за организиране на срещата в Рибарица на 13 май . _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|