| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 01, 2006 9:57 Заглавие: TV Toshiba 29VH36G проблем с моно-стерео при някои канали |
|
|
тв-то е на няколко месеца и при някои програми напр. бТВ постоянно сменя моно-стерео и се губи звука при преминаването, като се избере моно от менюто и се запамети го помни само докато не се смени канала или се изключи - проблема в тв-то ли е или е в кабелната ?
от както е купен е с галваничен разделител ТРГЕ-86 на входа ако това има значение
мисля че е унгарски - поне на кинескопа пише самсунг-унгария |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 01, 2006 13:22 Заглавие: |
|
|
| Аз се съмнявам в кабелната.И при мен има подобен проблем с някой канали на които звука е много силен.Стереото се включва само на тях,но не е с добро качество.Като ги регулират (намалят)няма проблем.Ако включиш BTV по антена пак ли е така?Най вероятно ще си е добре. |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 01, 2006 17:07 Заглавие: |
|
|
ами на антена си е моно
няма ли начин любознателен неспециалист като мен да се оправи или да го мъкна в сервиз - гаранционен е ама е 50 кг
не че е болка за умиране де
ПС забравих - има някъф банд-пас филтър преди ТРГЕ-то и 2 сплитера щото и нет и телефон ползвам по кабелната и може и зарад тва да е |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 01, 2006 18:06 Заглавие: |
|
|
| After_Dark написа: | ами на антена си е моно
няма ли начин любознателен неспециалист като мен да се оправи или да го мъкна в сервиз - гаранционен е ама е 50 кг
не че е болка за умиране де
ПС забравих - има някъф банд-пас филтър преди ТРГЕ-то и 2 сплитера щото и нет и телефон ползвам по кабелната и може и зарад тва да е |
Най-вероятно причината не е в телевизора, значи няма смисъл да го носиш на сервиз. Обади се в кабелната да ти оправят нивото на сигнала. |
|
|
 |
|