| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
okli Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 02, 2006 22:40 Заглавие: Някой да ми префлашне един биос? |
|
|
Някой да ми префлашне един биос но трябва да се качи на програматор защото се скапа при флашване на дъното?
Дъното е Elitgroup K7S5A и колко кинти ще струва?
от София съм. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rumensat Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 8:02 Заглавие: |
|
|
5 лева
адреса е на www.acs-bg.com
9624262
хубаво е да донесеш дъното за да го пробваме |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 11:13 Заглавие: |
|
|
Има две такива дъна за по 5 лева всяко. Биосите им би трябвало да работят. Самите дъна обаче имат проблеми. Едното нещо не познава хардовете (със CD си бачка супер), другото спря да работи поради дефектно захранване. Намират се в студентски град. Ако те интересуват драсни едно ЛС да видим как да ги вземеш. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
Kostal Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 12:44 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | Има две такива дъна за по 5 лева всяко. Биосите им би трябвало да работят. Самите дъна обаче имат проблеми. Едното нещо не познава хардовете (със CD си бачка супер), другото спря да работи поради дефектно захранване. Намират се в студентски град. Ако те интересуват драсни едно ЛС да видим как да ги вземеш. |
Купувам дъното ,което не разпознава хардовете.Дай координати.
ICQ347394602
[email protected] |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 14:18 Заглавие: |
|
|
Купуваш или двете или нищо. Те са при сестра ми в София и няма шанс да се познае на кое от двете какъв му е проблема. Също аз ги предложих на човека с проблемния флаш. Нека първо той да каже иска ли ги. Ако той не ги иска ще и звънна да ги изкопае (мина много време от момента в който ги оставих там) и ако се регистрираш ще мога да ти дам координатите на лично съобщение. ICQ не ползвам от повече от половин година. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|