| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
botora Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 17:23 Заглавие: NEO TV-2100TX SOUND PROBLEM |
|
|
Zdraweite!!!!
Imam televizor Neo TV-2100TX i ima defekt v zvuka. Postoqnno gugne i B/G, D/k i I standartie ne rabotqt. Edinstveno na Kanal 1 nqma problem, moje bi zaradi signala, koito idwa ot kabelniq operator.
Interesuva me dali samo s nasroiki v serviznoto meniu 6te si re6a prolema (dali e 4esto sre6tan problem) ili e neobhodimo da se nosi na serviz. TV-to e v garanciq (na 1mes. e), no nqmam doverie na servizni tehnici.... za koeto se i izvinqwam na Vas, no i az kato takyv 4esto q karam prez prysti , i smqtam, 4e bez kontrol nqma da ima efekt .
Molq za syvet ili kak da si naprawq self repare
Blagodarq na vsi4ki |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 17:30 Заглавие: |
|
|
Това,че нямате доверие на техницитеси е лично Ваш проблем/иаз нямам голямо доверие на лекарите,но не се лекувам сам/Щом телевизора е в гаранция твърдо в сервиз. _________________ Димитър |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 17:34 Заглавие: |
|
|
Първо пиши на кирилица и след като нямаш доверие на сервизните техници какво правиш във този форум Тук всички сме серв. техници или ти приличаме на чайници случайно А след като е нов апарата заминаваш към сервиз а ако неискаш си го гледаш така Проблема си е тови Просто нямаш работа в сервизен режим първо защото си клиент и второ май много много неразбираш какво да правиш там  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 17:44 Заглавие: Re: NEO TV-2100TX SOUND PROBLEM |
|
|
| botora написа: | Zdraweite!!!!
Imam televizor Neo TV-2100TX i ima defekt v zvuka. Postoqnno gugne i B/G, D/k i I standartie ne rabotqt. Edinstveno na Kanal 1 nqma problem, moje bi zaradi signala, koito idwa ot kabelniq operator.
Interesuva me dali samo s nasroiki v serviznoto meniu 6te si re6a prolema (dali e 4esto sre6tan problem) ili e neobhodimo da se nosi na serviz. TV-to e v garanciq (na 1mes. e), no nqmam doverie na servizni tehnici.... za koeto se i izvinqwam na Vas, no i az kato takyv 4esto q karam prez prysti , i smqtam, 4e bez kontrol nqma da ima efekt .
Molq za syvet ili kak da si naprawq self repare
Blagodarq na vsi4ki |
I-стандарта,как го пробваш? |
|
|
 |
botora Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 17:44 Заглавие: |
|
|
ОК. Приемам забележките.
Радвам се, че веднага отреагирахте.
Сериозно интересувам се дали сте имали такъв проблем и ако ДА, то дали не мога сам да си го отстраня или задължително на сервиз.
Като цяло се интересувам повече от идеите защо имам такъв проблем и от къде може да идва.
Пак предварително Ви благодаря |
|
|
 |
botora Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 17:48 Заглавие: Re: NEO TV-2100TX SOUND PROBLEM |
|
|
| Цитат: | | I-стандарта,как го пробваш? |
Не съм го пробвал. Когато вкл. телевизора на всички програми ми шуми все едно, че нямам добър сигнал. Но след 30 мин. работа се оправя от самосебе си. Интересното е че се скапва често когато преобладава бял цвятна екрана |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 17:51 Заглавие: Re: NEO TV-2100TX SOUND PROBLEM |
|
|
| botora написа: | | Не съм го пробвал. Когато вкл. телевизора на всички програми ми шуми все едно, че нямам добър сигнал. Но след 30 мин. работа се оправя от самосебе си. Интересното е че се скапва често когато преобладава бял цвятна екрана |
Ами след това което пишеш си направо за сервиз-не всичко се оправя от този магически СЕРВИЗЕН РЕЖИМ  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
botora Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 17:56 Заглавие: Re: NEO TV-2100TX SOUND PROBLEM |
|
|
| bai_tishan написа: | Ами след това което пишеш си направо за сервиз-не всичко се оправя от този магически СЕРВИЗЕН РЕЖИМ  |
Та не разбрах за евентуалните причини. Приемам, че съм за сервиз и ,че с МАГИЧЕСКИЯ РЕЖИМ няма да стане(maybe), но си искам мнеие по въпроса защо се е получило.
10х |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 18:12 Заглавие: |
|
|
| Захранване на Изх. стъпало-звук,провери го веднага след вкл. на СТУДЕН ТВ,и в момента на проявяване на дефекта.Виж електролитите-пак там,и така от зад напред по звука до ... |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 18:12 Заглавие: |
|
|
Защо се е получило може да Ви се отговори когато се отстрани дефекта.а така без да се направят замервания на напреженията и сигналите е просто гадаене. _________________ Димитър
Последната промяна е направена от dima на Пон Апр 03, 2006 20:06; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
|