| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 17:43 Заглавие: |
|
|
Ами какво да се радват-те сами си играха,противник нямаше А бе Коцев,ти не си ли от ЛИТЕКС И във връзка с това един пресен виц-Играят двата гранда,до 35-та минута всички от ЛЕВСКИ са изгонени,само Гонзо виси с един жълт картон.В 43-та минута прави 1:0.На почивката в съблекалнята обещава да запази резултата.Никой не му вярва,отчаяни не гледат и по телевизията.Свършва мача,Гонзо нахлува в съблекалнята с благословии.Всички скачат и питат"Кво стана бе,биха ли ни!""А бе малко остана!Направих им 2:0,ама в 75-та минута съдията ми показа втори жълт картон и едвам задържахме на 2:1"  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 17:50 Заглавие: фут |
|
|
| Коцев Мадански още ли е във Литекс? |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 20:03 Заглавие: |
|
|
Тука е Мадански. Вчера им бях на тренировката
А от днеска съм вече към Локо София Ще видите как ще стане втори и чорбата трети а нашия Литекс Осъма го отнесе .И като си помисля че и купата на България ще я вземе или Вихрен или Берое или Ч.Море но не и ЦСКА та за Литекса и Любко ще остане само спомена от това че са играли някога в Европа .Но пък от друга страна нали догодина ни приемат в Европа та значи и те пак ще са в Европа без бой... _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 21:09 Заглавие: |
|
|
Абе хора вие не разбрахте ли че всичко е нагласено, че всичко е "еврофутбол" и коефициенти и залози. Писна ми да гледам "футбола", който се играе у нас.
Заклет привърженик на ЦСКА съм, но не на тоя тетър, дето го играят в момента. Като искам да гледам театър отивам на ул. "Раковска", а не на стадион.  _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 10:30 Заглавие: |
|
|
за купата може да стане и по голяма изненада ,вижте жребия
ПИРИН 1922 - НАФТЕКС
ЦСКА - БЕРОЕ
ШУМЕН - РИЛСКИ СПОРТИСТ
ВИХРЕН - ЧЕРНО МОРЕ
може и Шумен да я вземе с коефицент 1 към 1000 _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
tvservis Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 10:53 Заглавие: |
|
|
Ще ви кажа само, че ЦСКА е велик отбор и като всеки велик отбор си има кризи, но колкото и да се напъват сините, скоро няма да достигнат тези върхове, ако изобщо им се случи. Само ЦСКА оле!!!!  _________________ ТО ДЕТЕТО ГО РАЗВАЛИ!!! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 12:47 Заглавие: |
|
|
| tvservis написа: | Ще ви кажа само, че ЦСКА е велик отбор и като всеки велик отбор си има кризи, но колкото и да се напъват сините, скоро няма да достигнат тези върхове, ако изобщо им се случи. Само ЦСКА оле!!!!  | За кой върхове говориш колега я поясни малко по подробно че неще не Ви виждам върховете ако ми говориш за ерата на Милко Балев и Добри Джуров наистина няма как да ги стигнем тези измислени върхове и успехи И няма как да се върнем 50те години на миналия век когато сте станали 8 пъти подред шампиони с помоща на цялата държава Че сте в криза сте в криза но поне сега замълчете и зчакайте да се разкара оня малоумен сърбин и да почнете да играете  |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 13:51 Заглавие: |
|
|
Хе хе хе хе ,а Левски по времето на Добри Джуров да не би да е бил в Америка  |
|
|
 |
Louiville Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 15:58 Заглавие: |
|
|
Всичко в БГ футбола е пара !От 3-4 години не следя първенството(само дербитата) поради нагласени срещи и т.н!В България един е отбора и това е ЦСКА друг няма !Когато Армията жънеше успехи по европейските терени Левски какво правиха !Винаги са били 2-ри във вечната ранклиста и винаги ще си останат ВТОРИ Само ЦСКА!Поздрави _________________ Lust(Похот),Gluttony(Лакомия),Greed(Алчност),Sloth(Леност),Wrath(Гняв),Envy(Завист),Pride(Гордост)!The Seven Deadly Sins
 |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 17:02 Заглавие: |
|
|
Аз съм вече от Локо София но за такива левскари като Фишев ще им кажа че на времето когато ЦСКА отстрани Ливърпул Нотингам Аякс на терена не играеха Добри ДЖуров и Милко Балев а истински футболисти. Тогава и съдиите не са били наши а чужди.
Казват също че тогава ЦСКА е обирало добрите футболисти е и това е лъжа . Истината е че всички се натискаха да играят в ЦСКА . Защо Гунди не дойде Защо Соколов Котков не дойдоха ами защото не искаха.
Е сега ЦСКА се смили над евробоеца и му дава шампионската титла а то иначе им е загубен сезона . На ЦСКА им стига купата на България те шампионски титли си имат в изобилие
Само ЛОКО Сф.!!!! те ще са носителите на сребърните медали тази година  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|