| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
forum Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 19:24 Заглавие: телевизор JVC mod. C-21T1 - тунер |
|
|
| Телев. работи но тунера няма хипербанд за кабелна телевизия.Тунера е :СЕЕМ 532.Ако някой има опит моля за СЪДЕЙСТВИЕ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 20:24 Заглавие: |
|
|
Почти не става и дори не си заслужава играта да му пригаждаш въпреки че някой колеги са на друго мнение. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 20:38 Заглавие: |
|
|
| Напротив става лесно |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 21:17 Заглавие: |
|
|
Идвал ми е за ремонт такъв телевизор с присаден хипербанд тунер върху стария но нещо не се получаваше с варикапното и не ловеше първите програми в първи обхват.Но клиента така си го е гледал още от присаждането му. Така че аз му оправих другия дефект за който го донесе и по тунера не съм пипал нищо но и на мен не ми хареса така преработката му. Само дано не бъркам модела на телевизора . _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
forum Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 10:20 Заглавие: |
|
|
| Предложиха ми тунер но е много различен - не е съшия |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 10:34 Заглавие: |
|
|
| Откажи се.ще си прецакаш телевизора,ако толкова много ти се ще точно на този телевизор да гледаш хипербанд канали,купи си отделен модул 200 програми хипербанд,ново дистанционно и т.н наскоро някой каза че били 45 лева... |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 10:41 Заглавие: |
|
|
| Stoy40 написа: | | Откажи се.ще си прецакаш телевизора,ако толкова много ти се ще точно на този телевизор да гледаш хипербанд канали,купи си отделен модул 200 програми хипербанд,ново дистанционно и т.н наскоро някой каза че били 45 лева... | 56 лева са ,тъй като онзи ден клиента се съгласи да даде 39 лева за да си го купи както ми писаха във форума при ремонт на тунера на Кристал и след като отишъл в Pasat се оказало че са 56лева. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 10:42 Заглавие: |
|
|
Слага се обикновен тунер който работои паралелно с оргиналния. Присадката не е трудна и става добре , единствено може да се наложи да се сменят местата на обхватите в зависимост от това на кабелната на която ще работи на кой обхват има най много програми. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
vladim Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 10:48 Заглавие: |
|
|
| Наистина става както написа колегата Noel аз лично съм направил няколко и работят идеално |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 10:52 Заглавие: |
|
|
Даже и да закачиш хипербанд тунер, пак не става. На времето доста си поиграх да го излъжа и не успях. В процесора е зададено как да работи и стига до еди коя си програма и до там, независимо от тунера.
Беше толкова отдавна , че не помня. Но мисля че не може да се влезе в сервизен режим и да му се зададе да работи на хипербанд.Ако размениш 1ви и 3ти обхват, може би ловеше повече програми. Затова Коцев е видял че не лови 1ви обхват. |
|
|
 |
|