| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
EveLin Активен потребител

Регистриран на: 26 Мар 2006 Мнения: 76 Местожителство: От отбора на Bojilov съм :)
|
Пуснато на: Вто Апр 04, 2006 21:45 Заглавие: Търся схема за BLAUPUNKT WOODSTOCK SQR 88 |
|
|
| Имам проблем с този касетофон и моля за помощ. На дисплея не изписва нищо и е забил на функция превъртане. Ако някой има идея за проблема или някаква информация за този модел, ще съм му благодарен да я сподели. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Апр 05, 2006 9:55 Заглавие: |
|
|
Бягай на пощата _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
EveLin Активен потребител

Регистриран на: 26 Мар 2006 Мнения: 76 Местожителство: От отбора на Bojilov съм :)
|
Пуснато на: Сря Апр 05, 2006 19:27 Заглавие: Re: Търся схема за BLAUPUNKT WOODSTOCK SQR 88 |
|
|
| Благодаря ти, а имаш ли идея за проблема? |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Апр 05, 2006 21:07 Заглавие: |
|
|
Ами как да ти кажа -идеите най вече ми идват когато изделието е пред мен и най вече за радиата които са умрели.Пратих ти схема -виж напреженията на порцесора,генерации,превключвателя на механиката TAPE/RADIO и така се ориентирай къде е проблема _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|