| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 8:31 Заглавие: |
|
|
Почвам отзад напред
1. Беше си наред, но реших да опитам друг флаш, мислех си че има чип за радио но няма необходимия флаш , та затова реших да го флашна. Голяма грешка!!! След флашването (не си направих и бекъп на оригиналния ) не се включва. (след като го отворих видях че няма чип за радио )
2. Под уиндоус се вижда като ремовабъл драйв но няма достъп нито за формат нито за четене и писане. Пише че е заключен.
3. След влизане във рековери режим мога да го флашвам но само с флаш по негов си избор, ( от базата в сайта) , след което пак не се включва. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 12:05 Заглавие: |
|
|
Моя работи идеално даже сега го пълня с простотий от един приятел.А в моя има в менюто на mp3 playera опция fwupdate.Дали не трябва първо тя да се активира.Абе щом е взривоопасно няма да пипам най вече исках да подкарам запис от радиото защото само това нямам. Но здраве да е.
п.с. Проблема ми с изключването е описан в горния линк www.s1mp3.org/en/ ето го точно 4-та точка http://www.s1mp3.org/en/docs_advanceduguide.php _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 03, 2006 12:39 Заглавие: |
|
|
| Поне можеш ли да запишеш твоя флаш и да ми го пратиш? Да се опитам да възкреся мойто плеърче? |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 05, 2006 18:41 Заглавие: |
|
|
| Нека kd 503 ти свали firmware да видим дали ще стане. Би трябвало да работи нормално, нищо че неговия има платката с радиото, а твоя не. Само вижте да са с еднакви дисплеи, защото май NEO не бяха с тези графичните, за които са повечето firmwares на сайта. За записа от радиото - не съм сигурен дали хардуера има възможност въобще да включи изхода на радиото към входа за запис. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Апр 05, 2006 20:46 Заглавие: |
|
|
Ами и аз го чакам ама той нещо се ослушва  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 15:17 Заглавие: |
|
|
а как да свалям firmware от mp3 плеъра...?! описанието как става можете да пратите на [email protected] или някои ако има firmware за mp3то с колонката от 2be мн ви моля пратете го  |
|
|
 |
tih_mir Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 22:13 Заглавие: |
|
|
Здравейте.
И аз имам подобен проблем само че този които е примен е от тези дето ги продаваха в М-Тел с кара.
Нему знам историата но хлапето варзвало пускало, но споредмен се мачило да прави ъпдейт и се омазал когато доиде при мен уина открива деваис но нема драивери.
До сега сам го флашвал с какав ли не флаш стигнах до резултат уина го намира като ремувал диск пускам формат мухай диска е защитен не подлежи на формат.
Процесора е ATJ2051 fimuera e MU333BS 05....2005
Накой имали такав М-телски плеер 128МБ
даму свали флаша че най вероятно е от софт |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 11:09 Заглавие: |
|
|
айде кажете как се сваля флаш от плеър че направо се попърках с моя!!!  |
|
|
 |
nbr Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 7:53 Заглавие: |
|
|
Брат ми има същия, но с 256мб
В началото правеше същия проблем с изключването, но после спря да работи. Когато включиш усб кабела осветлението на дисплея присветва за миг и край. Някакви идеи? |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 18:50 Заглавие: |
|
|
| nbr написа: | Брат ми има същия, но с 256мб
В началото правеше същия проблем с изключването, но после спря да работи. Когато включиш усб кабела осветлението на дисплея присветва за миг и край. Някакви идеи? |
Ако е в гаранция на сервиз.
Ако е минала гаранцията му нов. |
|
|
 |
|