| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 20:16 Заглавие: |
|
|
Момчето постъпи много достойно и в лично съобщение ми се извини за написаното от него.Приех му извиненията защото постъпи разумно и дори му обещах че пак ще му помогна ако мога с нещо.Всеки допуска грешки но по важното е да си вземе поука . Така че нека приключим темата и приемем извиненията на момчето.Аз лично съм удовлетворен. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 21:02 Заглавие: |
|
|
| kaloyan написа: | | ти на това моторетка ли му викаш.дъщерями с триколката ще те скъса. |
Не обиждай звяра , въри си идеално , за 60лв. зимаш един нов цилиндър , бутало и сегменти - един шлаиф , точна центровка и къса шосетата. . Малко боя и мерак и цяло лято на село бръмчене. И гори 1.8 на 100 - няма друг.
 _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
gogo100 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 24, 2005 19:29 Заглавие: |
|
|
| Доста глупости прочетох, но давам малко инфо. Мотопеда има книжка, която има ел схема, периоди на обслужване и т.н. както всички други мотопеди. Аз имам книжка(+ балканче), но ми е трудно да я снимам. Ако не забравя ще гледам да я донеса на работата и ще видиме какво може да се направи. Като ученик ми беше хоби да му правя различни тунинги даже и сега е с електронно запалване и с глава от симсон s50. В къщи имам струг и експериментите си ги тествах на балканчето преди:)) |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 24, 2005 19:33 Заглавие: |
|
|
gogo100, темата приключи (по същество).
Ако много държиш да си общуваш с питащия - има начин да го направиш на лични ( и двамата сте регистрирани). |
|
|
 |
naneobratmu Нов потребител

|
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
R1 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 06, 2006 19:38 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | А ти като за сефте да беше погледнал откога е темата. | Няма зна4ение благодаря му но вече се качих на ИЖ 350 и съм много горд а балканчето благодарение на хорато които обидих и съжалявам за което си работи  |
|
|
 |
dex1991 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 21:15 Заглавие: |
|
|
хора моля помогнете
и аз имам балкан 50
проблема ми е че под магнета на авансовата плочка жичите ми са се скъсали и незнам коя каде да я запоя
цепих му двигателя сменях щифт за скорости всичко точно
само тоя проблем ми е на главата с тъпата авансова плочка
ако някои може да ми испрати схема или снимки с ясно виждащи се жици ще му бада благодарен защото при мен всичко е леш |
|
|
 |
Слав Нов потребител

Регистриран на: 03 Ное 2005 Мнения: 26 Местожителство: гр.Г.Оряховица
|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 21:53 Заглавие: |
|
|
Здравей,dex1991.Имам схемата на Балкан 50 и ще ти пратя ксерокопие по пощата ,ако ми дадеш адреса си. _________________ Всичко е относително... |
|
|
 |
dex1991 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 20:04 Заглавие: |
|
|
mersi mnogo Слав
zadaljen sam ti
i ve4e ti pratih pismo |