|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
duni Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 07, 2006 15:38 Заглавие: |
|
|
хм.. имам един въпрос - с какъв транзистор могда да заменя FDV301N, че не мога да го открия?
става ли с 2N7002? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Predator_MF Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 07, 2006 22:32 Заглавие: |
|
|
На един от постовете които прочетох за закупуване на ID....от кого да си го купя? Не мисля че има нужда да си купувам PID или VID, не виждам и кой ще ми ги продаде...Освен това, проблема за закачането на PIC18F2550 не е в токовия кръг (предполагам сте виждали Igor's USB направен със Atmel контролер). Конкретно на цялата тема, USB <> I2C може да се направи с FT232 или FT245, работата не е сложна, в случая няма и смъсъл от PIC18F4550, след като цената му е два пъти по висока от тази на FT232, освен всичко ще се наложи един път писане за него, втори път някакво приложение за Windows (или каквато и да е OS). Подобно нещо съм правил за закачал LCD дисплей директно за FT232, без никакви други компоненти, а управлението става чрез Bit-Bang (паралелния му режим). Малко по-подробна информация можете да намерите тук: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=73510&page=3&pp=30
Поздрави  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|