|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 19, 2006 16:38 Заглавие: ASUS 5200 |
|
|
Здравейте!Имам видеокарта ASUS FX5200,с два изхода за ТВ(S-Video и Чинч),и един за монитор.
В момента съм включил към нея два телевизора и един монитор,като гледам филми,изкарва
картина на двете TV-ta и на монитора.Интересува ме дали е възможно (може би с подходящ
софтуер)да сложа двата телевизора един до друг,и да разделя картината на две половини,
така че да се получи нещо като "псевдо" 16:9.Между монитор и телевизор се получава(с опцийте
Horizontal & Vertical Span),но монитора е 17",а TV-тата са по 29".И изобщо може ли по някакъв начин да се направи нещо такова? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bily Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 19, 2006 18:54 Заглавие: |
|
|
Не може, защото си закачил ТВ-тата на един и същи изход на видеокартата - двете букси са свързани на едно място. Направени са две букси за улеснение на потребителя - няма нужда от преходник! _________________ Никога не е късно да станеш за резил! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 19, 2006 19:33 Заглавие: |
|
|
| Bily написа: | | Не може, защото си закачил ТВ-тата на един и същи изход на видеокартата - двете букси са свързани на едно място. Направени са две букси за улеснение на потребителя - няма нужда от преходник! |
А как и защо става номера,че понякога на единия ТВ ми изкарва
картина,а на другия - не,като и двата са включени към компа? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 08, 2006 10:43 Заглавие: |
|
|
eek  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|