|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
^^IYI^^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 19:27 Заглавие: RQ:Филтър за импулсни напрежения и ток???? |
|
|
По това,което да сега съм научил,съдя,че мълниите са импусни токове и напрежения.
Идеята ми е следната:
тъй,като мълнията е импулсно напрежение,когато тя падне върху някойтокопровод,тя протича по него и достига до домашните ел.уреди.
Но,както и да е,аз искам да изработя устройство,което да не пропуска подобни напрежения до моя компиутър,но нямам представа,как и от какво да я изработя.
Затова се надявам вие да ми помогнете. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 19:52 Заглавие: |
|
|
Най-простото и сигурно устройство е щепсела.
Изваждаш го от контакта и си решаваш проблемите на 100%. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 20:06 Заглавие: Re: RQ:Филтър за импулсни напрежения и ток???? |
|
|
| ^^IYI^^ написа: | | да не пропуска подобни напрежения помогнете. |
Не се мъчи да я спреш , едва ли ще успееш , по добре се опитай да и усигуриш "пътечка" но не през твоите устройства  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|