Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся Protel
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Апр 09, 2006 19:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Ползвайте Eagle (www.cadsoft.de)
- лесна за употреба;
- безплатна;
- изключително приятен интерфейс;
- - - множество други преимущества;

Не отричам качествата на Protel, но къде е логиката да си слагаш на сметалото толкова тежка и неинтуитивна програма при положение, че ще ползваш 5% от възможностите и. С Eagle след 1 час разглеждане и вече правиш калпави платки, но все пак правиш нещо. С Protel след един ден борба все още нищо не правиш. Да не коментираме жълтото на квадратчета ... Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sony_
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Stolicata

МнениеПуснато на: Нед Апр 09, 2006 20:03    Заглавие: Отговорете с цитат

еми незнам Rolling Eyes при мене всичко беше и до момента е на "6" а иначе няма как да ви дам повредените файлове(поне аз не се сещам как)
Sony_
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Stolicata

МнениеПуснато на: Нед Апр 09, 2006 20:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Vaklin написа:
- лесна за употреба;
- безплатна;

Не отричам качествата на Protel, но къде е логиката да си слагаш на сметалото толкова тежка и неинтуитивна програма при положение, че ще ползваш 5% от възможностите и. С Eagle след 1 час разглеждане и вече правиш калпави платки, но все пак правиш нещо. С Protel след един ден борба все още нищо не правиш. Да не коментираме жълтото на квадратчета ... Laughing

в интерес на истината е така Rolling Eyes аз все още немога да се справям с протел Embarassed надявам се че ще имам свободно време да се науча
EveLin
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: От отбора на Bojilov съм :)

МнениеПуснато на: Нед Апр 09, 2006 20:18    Заглавие: Re: Търся Protel Отговорете с цитат

Разполагам с всички версии на Protel от 98 до 2004.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Апр 09, 2006 20:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Sony_ написа:
Vaklin написа:
- лесна за употреба;
- безплатна;

в интерес на истината е така Rolling Eyes аз все още немога да се справям с протел Embarassed надявам се че ще имам свободно време да се науча

Борбата не оправдава радостите. Както виждаш, с навлизането на Altium и DXP вече няма от къде да се дръпне и демо което да се кракне. За какво ти е да ползваш софтуер за маниаци и да трябва да си делиш творенията само с маниаци. Те са на една крачка от освидетелстването. Забрави ги Smile
valentin subashov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Враца

МнениеПуснато на: Нед Апр 09, 2006 21:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз много рядко правя платки и чертая схеми,но ползвам безплатна програма от тук http://www.expresspcb.com.
Върнете се в началото
EveLin
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 10, 2006 15:38    Заглавие: Re: Търся Protel Отговорете с цитат

Виж все пак и тук
http://programatoribg.com/cdrom.html
Върнете се в началото
costadinoff
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Bourgas

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2006 15:48    Заглавие: Re: Търся Protel Отговорете с цитат

Не се намриа-да,но има р2р мрежи и програми като DC++.А там има ВСИЧКОАз лично ползвам версия от 2004 кодина(Protel DXP2004).Интересното е че го инсталирах от оригинален(получен по пощата безплатно)диск.След малко ровене в гореспоменатите места си намрих крак и... нямам никакви проблеми.Така че ...който търси намира Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2006 16:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Не споря. Няма обаче далавера в Протела. Аз съм разработил сигурно 30 квадратни метра платки на Eagle и никога не съм имал проблем. Опитах се да започвам на Протл поне 10 пъти (и аз не знам защо, временно умопомрачение) и все не е това което ми трябва. По едно време даже една от версийте искаше майка си и баща си като монитор (1280 на нещо си) иначе не и се виждаха всичките менюта. Да ти имам и екстремния секс с тази измишльотина!
EveLin
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 11, 2006 17:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Не споря за предимствата и недостатъците за дадена програма, но все пак мисля че човека търсеше Protel, а не се е интересувал коя програма е по-добра Smile .
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети