| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 19:40 Заглавие: |
|
|
Ползвайте Eagle (www.cadsoft.de)
- лесна за употреба;
- безплатна;
- изключително приятен интерфейс;
- - - множество други преимущества;
Не отричам качествата на Protel, но къде е логиката да си слагаш на сметалото толкова тежка и неинтуитивна програма при положение, че ще ползваш 5% от възможностите и. С Eagle след 1 час разглеждане и вече правиш калпави платки, но все пак правиш нещо. С Protel след един ден борба все още нищо не правиш. Да не коментираме жълтото на квадратчета ...  _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Sony_ Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 20:03 Заглавие: |
|
|
еми незнам при мене всичко беше и до момента е на "6" а иначе няма как да ви дам повредените файлове(поне аз не се сещам как) _________________ Родили сме се уморени, живеем, за да си починем и умираме, за да си починат другите от нас. |
|
|
 |
Sony_ Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 20:05 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | Ползвайте Eagle (www.cadsoft.de)
- лесна за употреба;
- безплатна;
Не отричам качествата на Protel, но къде е логиката да си слагаш на сметалото толкова тежка и неинтуитивна програма при положение, че ще ползваш 5% от възможностите и. С Eagle след 1 час разглеждане и вече правиш калпави платки, но все пак правиш нещо. С Protel след един ден борба все още нищо не правиш. Да не коментираме жълтото на квадратчета ...  |
в интерес на истината е така аз все още немога да се справям с протел надявам се че ще имам свободно време да се науча _________________ Родили сме се уморени, живеем, за да си починем и умираме, за да си починат другите от нас. |
|
|
 |
EveLin Активен потребител

Регистриран на: 26 Мар 2006 Мнения: 76 Местожителство: От отбора на Bojilov съм :)
|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 20:18 Заглавие: Re: Търся Protel |
|
|
| Разполагам с всички версии на Protel от 98 до 2004. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 20:28 Заглавие: |
|
|
| Sony_ написа: | | Vaklin написа: | Ползвайте Eagle (www.cadsoft.de)
- лесна за употреба;
- безплатна;
Не отричам качествата на Protel, но къде е логиката да си слагаш на сметалото толкова тежка и неинтуитивна програма при положение, че ще ползваш 5% от възможностите и. С Eagle след 1 час разглеждане и вече правиш калпави платки, но все пак правиш нещо. С Protel след един ден борба все още нищо не правиш. Да не коментираме жълтото на квадратчета ...  |
в интерес на истината е така аз все още немога да се справям с протел надявам се че ще имам свободно време да се науча |
Борбата не оправдава радостите. Както виждаш, с навлизането на Altium и DXP вече няма от къде да се дръпне и демо което да се кракне. За какво ти е да ползваш софтуер за маниаци и да трябва да си делиш творенията само с маниаци. Те са на една крачка от освидетелстването. Забрави ги  _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 09, 2006 21:39 Заглавие: |
|
|
| Аз много рядко правя платки и чертая схеми,но ползвам безплатна програма от тук http://www.expresspcb.com. |
|
|
 |

Регистриран на: 26 Мар 2006 Мнения: 76 Местожителство: От отбора на Bojilov съм :)
|
|
|
 |
costadinoff Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 15:48 Заглавие: Re: Търся Protel |
|
|
Не се намриа-да,но има р2р мрежи и програми като DC++.А там има ВСИЧКОАз лично ползвам версия от 2004 кодина(Protel DXP2004).Интересното е че го инсталирах от оригинален(получен по пощата безплатно)диск.След малко ровене в гореспоменатите места си намрих крак и... нямам никакви проблеми.Така че ...който търси намира  _________________ Нещата никога не са такива каквито изглеждат, и понякога виждаме това което ни се иска . |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 16:55 Заглавие: |
|
|
Не споря. Няма обаче далавера в Протела. Аз съм разработил сигурно 30 квадратни метра платки на Eagle и никога не съм имал проблем. Опитах се да започвам на Протл поне 10 пъти (и аз не знам защо, временно умопомрачение) и все не е това което ми трябва. По едно време даже една от версийте искаше майка си и баща си като монитор (1280 на нещо си) иначе не и се виждаха всичките менюта. Да ти имам и екстремния секс с тази измишльотина! _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 17:07 Заглавие: |
|
|
Не споря за предимствата и недостатъците за дадена програма, но все пак мисля че човека търсеше Protel, а не се е интересувал коя програма е по-добра . |
|
|
 |
|