Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Дъмп за NISSAN CY138

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ФОРМАТЦЕВТ
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Лясковец BG

МнениеПуснато на: Съб Апр 08, 2006 7:47    Заглавие: Дъмп за NISSAN CY138 Отговорете с цитат

Трябва ми дъмп за това CD защото дойде със празна и разпоявана памет. Неможах да намеря дъмп за него ако някой му е попадало такова и да има дъмп нека ми го прати.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kostadin iantchev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 09, 2006 8:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Напиши повече инфо. Проц, памет.
saaemo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Нед Апр 09, 2006 16:43    Заглавие: Re: Дъмп за NISSAN CY138 Отговорете с цитат

ФОРМАТЦЕВТ написа:
Трябва ми дъмп за това CD защото дойде със празна и разпоявана памет. Неможах да намеря дъмп за него ако някой му е попадало такова и да има дъмп нека ми го прати.

Здравей ако е това :
http://codedradio.info/?i=bn&st=CY138
е логичен въпроса къде ще се монтира , ако е на нисан може да се помъчиш, но ако я няма колата... го остави... и "празна памет"-да не би да е smd и да е 93c46/tem8? Пише ли нещо на дисплея?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
ФОРМАТЦЕВТ
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 10, 2006 7:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Да на NISSAN ще се монтира - паметта е празна и няма показание на дисплея. А преди да отиде на "майстор" - е работел искал е код просто когато клиента е сменил акумулатора. Не мога да му намеря дъмп къде ли не рових пробвах и с дъмпове на други модели Clarion. Добре че, клиента не бърза като му обясних че, е станало мазано ...
А пък и аз съм от тия дето не са отказват само защото неще е невъзможно Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ФОРМАТЦЕВТ
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Апр 10, 2006 21:27    Заглавие: Re: Дъмп за NISSAN CY138 Отговорете с цитат

saaemo написа:
ФОРМАТЦЕВТ написа:

Здравей ако е това :
http://codedradio.info/?i=bn&st=CY138
е логичен въпроса къде ще се монтира , ако е на нисан може да се помъчиш, но ако я няма колата... го остави... и "празна памет"-да не би да е smd и да е 93c46/tem8? Пише ли нещо на дисплея?

Да колега означението на паметта е такова ... има ли някаква особеност ? защото според мен няма ... не може това СД да е толкова уникално все някъде трябва да има дъмп за него явно просто аз не съм попднал на него.
saaemo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 12, 2006 11:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Докато губиш нещо, не се знае какво печелиш Smile
Поздрави Емо
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 18, 2006 13:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Офф
мойто радио е същото,но нямам кода му...
ако се наложи да сменям акумулатора и аз ли ще го закъсам Shocked
може ли да се намери от някъде кода по VIN на колата или по сер. номер на радиото?
Върнете се в началото
saaemo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 18, 2006 13:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Офф
мойто радио е същото,но нямам кода му...
ако се наложи да сменям акумулатора и аз ли ще го закъсам Shocked
може ли да се намери от някъде кода по VIN на колата или по сер. номер на радиото?

Здравей я най-добре напиши от каде си за да може някой колега да ти каже кода и да му свали информацията...
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 18, 2006 13:17    Заглавие: Отговорете с цитат

софия
свирката е на Алмера
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети