| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
HEX Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 20:55 Заглавие: Въпрос за Technics SU-V50 |
|
|
Здравейте,
Имам усилвател Technics SU-V50 АА клас с хибрида SVI4004. На гърба на усилвателя има ключе за избор на импеданс на тонколоните като съответно превключва напрежението от вторичната на трансформатора.
За 4 ома 2х30 волта променливо и за 8 ома 2х40 волта. Обаче фабрично ключето не може да се постави в положение за 8 ома 2х40 волта. Може би за да предпази хибрида или за да се продава следващия модел в който само това е различното?
Та въпроса ми е може ли хибрида SVI4004 да работи на 2х40 променливо напрежение защото не откривам никаква информация за него.
Всеки мануал или информация би ми била полезна! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 21:01 Заглавие: |
|
|
| Странно тогава защо е сложено и как е ограничено, че да не може да се превключва?Нямат практика да слагат нещо което не може (не трябва) да се използва. |
|
|
 |
HEX Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 21:08 Заглавие: АА |
|
|
Ами имам го отскоро, ключа е с 2 положения, ляво и дясно, в ляво е 4-6 ома , като преместя надясно идва изненадата- стига до средата и повече не може. Съответно хибрида не се захранва и усилвателя не работи.
Отворих го - има пластмаса вътре която го спира да стигне другото положение. Фабрично е така , SU-V65A e със същия хибрид но му дават по висока мощност ? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
HEX Нов потребител

|