|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 20, 2006 20:24 Заглавие: форум |
|
|
Ваклине явно не ме разбра .Моята идея е всеки да се регистрира да си напише име телефон за да мога да се свържа със него или той със мен .Нищо друго И ми стана гадно кинтите всички храним семейства възрастни родители  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Мар 27, 2006 22:09 Заглавие: |
|
|
| Аз мисля,че RC го каза на съвсем достъпен език:Регистриран или не-всеки носи със себе си умствения си потенциал.За момента като ,че ли -настоящите правила във Форума са най демократични и балансирани.(Просто мнение). |
|
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 10, 2006 21:33 Заглавие: |
|
|
helios
Не може да има демокрация когато въпроса е зададен неправилно.Това не е въпрос на гледна точка,а е спазване на елементарна дисциплина.Не може да казвате смени С еди колко си ,след като човека е решил ,че проблема е в захранването.Още веднъж казвам ,че готовите отговори са вредни. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 16:28 Заглавие: |
|
|
| grishan написа: | helios
Не може да има демокрация когато въпроса е зададен неправилно.Това не е въпрос на гледна точка,а е спазване на елементарна дисциплина.Не може да казвате смени С еди колко си ,след като човека е решил ,че проблема е в захранването.Още веднъж казвам ,че готовите отговори са вредни. |
Исках да кажа,че ако самата организация на Форума, забрани достъпа на ГОСТИ(а това в момента не е така),нашия" спор" ,става безпредметен.Но след като за момента,такава забрана няма,така или иначе поставянето на въпроси и даването на отговори зависи единствено от "потенциала" на ... |
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 21:35 Заглавие: |
|
|
Давам информация само на канени гости - на неканени НЕ !  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
pavelari Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 8:45 Заглавие: |
|
|
| нека има и гости те след време ще се регистрират |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 28, 2006 8:45 Заглавие: |
|
|
| Като гледам колко автоматично генерирани постове се появяват по форумите, си мисля, че това ще принуди администратора да забрани гостите. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Май 11, 2006 15:47 Заглавие: |
|
|
[b]"НО САМО АКО В НАШАТА СЛАВНА ДЪРЖАВА, която би трябвало да се нарича БУЛГАРИСТАН, СЕ ВЪВЕДЕ НАКАЗАТЕЛНА МЯРКА - хванат в мошеничество и изнудване тв-техник - да се лишава от права завинаги!!! "
Абе Немо, не е ли по добре да ги разстрелваш на място?
Това че някой е сложил табела не значи че е фирмен сервиз.Фирмен сервиз е само този сервиз, който има контакт с фирмата, която е на табелата.Разбра ли сега? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|