| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ти Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 2:40 Заглавие: далавера ....мп3 плеар за 3 лв |
|
|
Хора не правя реклама .Има промоция в 2бе .За около 30 лв има промоция на мп3 плеар с 128 мв рам.Пакета е с карта на мтел за 27 лв общо около 30 .Към нея има и класьор за 20 диска с моно усилвател.Плеара може да се използва и за пренос на данни а седна адапторна касета да се слуша и в колата.Така че който ми трябва да взема докато има.
Пс .Ако смятате че е реклама делнете темата. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Sony_ Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 18:13 Заглавие: |
|
|
чакай малко нещо неразбирам продаваш мп3 плейър или какво? _________________ Родили сме се уморени, живеем, за да си починем и умираме, за да си починат другите от нас. |
|
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 21:51 Заглавие: |
|
|
| Sony_ написа: | чакай малко нещо неразбирам продаваш мп3 плейър или какво? | не ама и реклама не прави  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 23:07 Заглавие: Re: далавера ....мп3 плеар за 3 лв |
|
|
| ти написа: | Хора не правя реклама .Има промоция в 2бе .За около 30 лв има промоция на мп3 плеар с 128 мв рам.Пакета е с карта на мтел за 27 лв общо около 30 .Към нея има и класьор за 20 диска с моно усилвател.Плеара може да се използва и за пренос на данни а седна адапторна касета да се слуша и в колата.Така че който ми трябва да взема докато има.
Пс .Ако смятате че е реклама делнете темата. |
емм дай да праим една далавера , ти зимаш картата , аз плеара за 3лв  _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
|