|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 22:15 Заглавие: |
|
|
| Страхотно, темата е актуална давайте ,това е по добре от смени 47 нф син... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 22:24 Заглавие: |
|
|
Да,но Коцев моя колега не взима пари за отваряне на капаци,а за затваряне.[/b] _________________ Димитър |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 22:30 Заглавие: |
|
|
| fonev_tv написа: | Клиента винаги има право |
Клиента да, но досадникът НЕ
Клиентът плаща, досадникът ти губи времето и те нерви! За такива в ценоразписа има специална точка. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 22:37 Заглавие: |
|
|
| При мен мургавите братя отдавна ги носят без капаци,но аз си взимам за труда.На такива телевизори двойно трябвада им се иска-първо пробват те да си го оправят и ако не могат тогава търсят майстор а като го оправиш идват чак след месец защото нямали пари.За номера на Коцев не се бях сетил,но много ми хареса и задължително ще накарам някой лъжлив циганин да обикаля циганската махала докато стане телевизора черно-бял. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 22:51 Заглавие: |
|
|
По комунистическо време нали бяха само две програми и то само ефирни та се налагаше какви ли не антени да слагаме по покривите . В мазата ми се мотаеше един леген ползван при измазването на апартамента и като взех та му пробих две дупки в единия край и като му вързах и кабел уж за антена и като го поставих на една тръба на покрива на панелния блок подврях кабелите под една мазилка и почнах да гледам сеир. Само за един месец се появиха сума ти и легени по покривите на съседните блокове. Хората си викат щом Коцев е сложил леген значи добра картина има и лови даже и ромънската телевизия давайте и ни е да слагаме И колко е приятно да гледаш гора от легени за антени пък картина йок..  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2006 23:57 Заглавие: |
|
|
| Веднъж идва един 18-20годишен мангал и носи телевизор с дървена кутия а отгоре една голяма дупка.Питам го кой счупи така кутията а той-Детето бе бате удари го с ръка.Зачудих се как се чупи 1см. талашит с ръка а цигането в каруцата да беше на 2-3години.Какво му е на телевизора питам а той-Няма ги хората бате да го оправиш да показва хората. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 18:41 Заглавие: |
|
|
| evgevg написа: | | Веднъж идва един 18-20годишен мангал и носи телевизор с дървена кутия а отгоре една голяма дупка.Питам го кой счупи така кутията а той-Детето бе бате удари го с ръка.Зачудих се как се чупи 1см. талашит с ръка а цигането в каруцата да беше на 2-3години.Какво му е на телевизора питам а той-Няма ги хората бате да го оправиш да показва хората. |
Подобно на твоето чувство за хумор-преди време един мой приятел ,беше съвсем недвусмислено обвинен от една негова клиентка(миловидна ,около 70 годишна женица),че когато ремонтирал радиоприемника и ,и бил сменил" ЛАМБАТА ЗА НАРОДНАТА МУЗИКА" с някаква друга ,която "свирела" ама съвсем различни неща от любимия и жанр.
Последната промяна е направена от helios на Сря Апр 12, 2006 23:03; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 20:57 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Ами нашите Ловешки клиенти са подковани още от комунистическо време че само отварянето на един цветен телевизор струва 15лв и те от тогава си ги носят без капаци и така си спестяват 15лв за отварянето. Хелиос язък че твоите клиенти са Габровци и не са се сетили за тоя номер до сега.  |
Ей пич,преди време те нарекох "Коце",просто като умалително на Коцев,без да знам,че двете имена са на съвсем различни колеги.Сега ти ме изкара Габровец,в което по принцип няма нищо лошо,но вероятно ме бъркаш с "elios" ,който (добре,че видях един от постовете на RC) наистина е от този хубав град.
PS: нека на този етап,да не си разменяме по една нова риза-ще си караме със старите. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 22:01 Заглавие: |
|
|
Да . И понякога Коцев може да сбърка но напоследък май множко му стана Извинявавам се.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 22:59 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Да . И понякога Коцев може да сбърка но напоследък май множко му стана Извинявавам се.  |
За НИЩО!
Само не ти харесвам "най долния ред".
Там едва ли не,пледираш за разни там ДАЛАВЕРИ,ИМПЕКСИ и каквото още се сети човек.Нямаш право на подобно "отпускане",най малкото,за това,че" пенсионната "възраст ,тепърва ще се качва стремително.Така,че се стегни, и попромени поне нещичко от това "под чертата"! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|