| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vesoel Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 12, 2006 9:00 Заглавие: DVD video recorder Panasonic DMR-E50 |
|
|
Колеги помагайте !!!! записващ DVD video recorder Panasonic DMR-E50,който не чете нищо,някои дискове ги вижда но преди да зареди определения кодек плеъра блокира.ако направя на празна бланка запис от него пак не разчита диска а на друго двд-рзчита.обръщам се към вас защото си мисля че оптиката е все още работеща и искам някакви други идеи,с друг софт.няма разлика,опитах  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 8:59 Заглавие: |
|
|
здравейте колеги, днес стигнах до този извод , че трябва да пробвам и с друга версия на флаша.Подмених РамПамета като мислех че и там може да е проблема но той си остава същия.
по принцип като разчете един диск на монитора излиза тъмен екран с една вертикална лента и тогава двд-то забива и блокира клавиатурата.
някой има ли софт,или някаква друга идея  |
|
|
 |
VALDEMAR Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 18:01 Заглавие: |
|
|
Веско имаш ли сервизно?
Виж няма ли възможност да се рестартира или ресетира .
Ремонта на тези неща когато са в гаранция се прави извън страната така че може и да ти се стъжни живота с това DVD. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 17:50 Заглавие: |
|
|
абе сервизното го имам , изтекоха ми очите докато го прочета ама с него няма май да оправя този проблем. ресета му работи , вече проверих това.
абе все някой трябва да е свалил флаша му.
даже се опитаха да ме метнат че са му били сменяли вече флаша
аз му запазих оригиналния , ако му трябва на някой да иска,но е възможно и той да е повреден , така поне за сега мисля.
благодаря ти за отговора. |
|
|
 |
|