Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

DVD video recorder Panasonic DMR-E50

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vesoel
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Сря Апр 12, 2006 9:00    Заглавие: DVD video recorder Panasonic DMR-E50 Отговорете с цитат

Колеги помагайте !!!! записващ DVD video recorder Panasonic DMR-E50,който не чете нищо,някои дискове ги вижда но преди да зареди определения кодек плеъра блокира.ако направя на празна бланка запис от него пак не разчита диска а на друго двд-рзчита.обръщам се към вас защото си мисля че оптиката е все още работеща и искам някакви други идеи,с друг софт.няма разлика,опитах Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
vesoel
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 13, 2006 8:59    Заглавие: Отговорете с цитат

здравейте колеги, днес стигнах до този извод , че трябва да пробвам и с друга версия на флаша.Подмених РамПамета като мислех че и там може да е проблема но той си остава същия.

по принцип като разчете един диск на монитора излиза тъмен екран с една вертикална лента и тогава двд-то забива и блокира клавиатурата.

някой има ли софт,или някаква друга идея Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
VALDEMAR
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: BURGAS

МнениеПуснато на: Чет Апр 13, 2006 18:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Веско имаш ли сервизно?
Виж няма ли възможност да се рестартира или ресетира .
Ремонта на тези неща когато са в гаранция се прави извън страната така че може и да ти се стъжни живота с това DVD.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
vesoel
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пет Апр 14, 2006 17:50    Заглавие: Отговорете с цитат

абе сервизното го имам , изтекоха ми очите докато го прочета ама с него няма май да оправя този проблем. ресета му работи , вече проверих това. Sad

абе все някой трябва да е свалил флаша му.

даже се опитаха да ме метнат че са му били сменяли вече флаша Very Happy

аз му запазих оригиналния , ако му трябва на някой да иска,но е възможно и той да е повреден , така поне за сега мисля.

благодаря ти за отговора.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети