| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 15:14 Заглавие: Рок фест в Ловеч |
|
|
Ловеч кани на безплатен купон феновете на рока в България
За първи път у нас специално за събитието идват метъл легендите Slade и Sweet
В пет поредни дни - 6, 7, 8, 9, 10 и 11 май в Ловеч ще се състои грандиозен рок-фестивал конкурс с участието на български, балкански и чужди рок банди. Входът за феновете е безплатен като за тях ще са организирани 2 палаткови лагера в града с всички необходими удобства за едноседмичен престой. С рок-феста и съпътстващите го културни и спортни мероприятия новосформираната фондация „Красив Ловеч”, „Литекс Комерс” и кметът Минчо Казанджиев ще поздравят Ловеч и гостите му с празника на града 11 май.
Сред гостите от чужбина са прочутите Uriah Heep, Nazareth, Smokie, Slade, Sweet, OPUS. Честта на българския рок ще защитават Щурците, Ахат, БТР, Сленг, Сафо и Те.
Останалите участници от Гърция, Турция, Сърбия, Румъния, Македония и България са включени в конкурсната програма на събитието. Всяка от рок бандите ще изпълни по две авторски песни, подготвени специално за фестивала. Рок ще оглася две сцени в квартал Вароша от 17 до 22 часа. Предвидени са награди за най-добра песен, най-добър аранжимент, текст, вокал. Наградният фонд наброява 17 000 евро. Призът за сценично поведение ще присъдят рок феновете като сами гласуват за своите фаворити. На 8 май от 17 до 19 часа ще се състои церемонията по обявяването на печелившите от фестивала и гала концерт на победителите.
Рок-фестът конкурс е първото събитие, организирано от новосформираната фондация "Красив Ловеч", чийто съучредители са Гриша Ганчев, кметът на Ловеч Минчо Казанджиев и още много местни представители на бизнеса и обществения живот. Основна цел на основателите й е развитието на инфраструктурни проекти и благотворителни инициативи в Ловеч и региона, а първото събитие в списъка е откриването на изцяло обновения хотел "Хисаря".
ОФИЦИАЛНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА МЕДИИТЕ #1
от 12.04.2006 г
За допълнителна информация: www.lovechrockfest.com _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 15:19 Заглавие: |
|
|
там сме, поне за Uriah Heep
лошото е, че трудно човек може да се освободи за 8 дена подред  _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
makom Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 16:03 Заглавие: |
|
|
Коцев да извади от отлежалата и сме там.  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 16:08 Заглавие: |
|
|
| makom написа: | Коцев да извади от отлежалата и сме там.  | На път за Рибарица  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 19:52 Заглавие: |
|
|
Блазе му на Коцев Една седмеца ще бъде само на рок концерт.То и без това от вчера съм без комп в сервиза защото блокира и всичката ми информация Осъма я отнесе към дунава.Преинсталираха го и сега почвам отначало както преди три години Мъка мъка братя....  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 20:21 Заглавие: |
|
|
Коцев,виж проучи СЛЕЙД И СУИИТ кога ще свирят,ако може. Ще почерпя и за ЛЕВСКИ и дума няма да отварям  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 20:41 Заглавие: |
|
|
Какви са пък тия СЛЕЙД И СУИИТ ??? Да не са Врачанската духова музика ?? На мен сега таман ми е до музика
Я като много знаете ми пратете имаше една таблица за четене кодовете на съпротивленията защото вече я нямам пък ми вършеше чудесна работа.На хартия я имам но тук ми беше много лесно  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 20:54 Заглавие: jd/.r[d |
|
|
Иване виж календарчето на Пасат  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 13, 2006 21:26 Заглавие: |
|
|
Вече имам пратени четири вида такива програмки така че благодаря .
ето най българската
http://mladkonstruktor.bg/4resistor.htm _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
|
|
 |
|