| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
irkon Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 3:53 Заглавие: помощ за схема |
|
|
Здравеите до като разглеждах изфорума видях темата за тда9273 в мост с крайни транзистори.Някой можели дами даде линк кам нея или да ми я прати на e-mail. [email protected] Пробвах да пиша на Mitashki но нещо не става. Благодаря предварително  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 11:39 Заглавие: Re: помощ за схема |
|
|
| irkon написа: | Здравеите до като разглеждах изфорума видях темата за тда9273 в мост с крайни транзистори.Някой можели дами даде линк кам нея или да ми я прати на e-mail. [email protected] Пробвах да пиша на Mitashki но нещо не става. Благодаря предварително  |
Имай малко търпение, колегата ще ти отговори.
Не мога да разбера кое е важното на темата ти? |
|
|
 |
MITASHKI Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 6:55 Заглавие: |
|
|
Искаш да го направиш или само за информация?
На много хора я дадох но няма отзиви което ще рече че не са опитвали.Само захранването е около 120лв. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 17:21 Заглавие: |
|
|
Здравей Mitashki, да искам да го направя този усилвател. Знам че няма да излезне евтино но ако свири добре кактоти казваш и вади тази мощност си заслужава вложените пари и труд.Да само трафа му е кам 70лв. Както госмятам около 250-300лв ще излезе .Ако имаш велание дай миповече инфо за схемата и другите елементи,как свири стабилно лисе даржи при пьлна мощност при продьлжително свирене? Благодаря предварително  |
|
|
 |
|