| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 9:55 Заглавие: |
|
|
Според мен цената е супер.Не си заслужава никой да се цапа в домашни условия и сам сигурен че никой не може да я направи така добре не мислите ли?Пак за 5-те кинта наистина си заслужава.И едно лично убращение кам ветерана сред нас Веско може ли да те помоля да ми пишеш на маийла що за схеми имаш на този усилвател?
[email protected]
мерси предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
unknown85 Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 14:34 Заглавие: :) |
|
|
| Аз лично небих тръгнал да я правя тази схема ! -чувал съм лоши нещта за нея ! |
|
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 14:46 Заглавие: |
|
|
Абре аз само искам я скиф тва е  |
|
|
 |
FeCl3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 14:55 Заглавие: |
|
|
| виж на сайта на МК за схемата |
|
|
 |
. Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 18:21 Заглавие: |
|
|
казват че версията на МК няма почти нищо общо с оригиналния Quad 405 и че трудно може да се вмести в клас Hi-Fi .
няколко човека са се хванали с преработка и осъвършенстване точно на схемата на МК , все още работят по проекта , до къде са стигнали можете да видите на адрес :
http://www.quad.hit.bg/
лично аз предпочитам да си направя нещо клас А , например DoZ или нещо такова , не ме блазнят многото ватове. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2004 23:18 Заглавие: РСВ ЗА QUAD405 |
|
|
| Приятелю Morphadron,положих доста усилия да ти пратя отговор,но нещо не се получи.При други условия бих седял пред компютъра цяла нощ,но правя ремонт в къщи и вече нямам сили да пиша повече.Ще се включа в темата активно след 2-3 дена.Успех на всички! |
|
|
 |
|