| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
saaemo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 10:20 Заглавие: Как да шарна интернета? |
|
|
Здравейте искам питам ако има някой който го е правил..:
Интернета ми е с кабелен модем и ми го пускат по мак адреса на лан картата…Через емулатор на мак адреси мога да пускам интернета на произволен комп . обаче само на един а аз имам три , има т.н. рутери …та за тях ми е въпроса могат ли да се включат вместо комп. и дали може да им се зададе произволен мак?,и как се свързват другите комп. и накрая ако има такова животно..кое е марка модел цена и от каде
Благодаря _________________ Докато губиш нещо, не се знае какво печелиш
Поздрави Емо |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 11:21 Заглавие: |
|
|
| Хардуерните рутери са по 40-ина лева, взимаш един и го свързваш към кабелния модем, и от него захранваш още 4 РС-та. Иска малко да се пипне рутера през мрежата и да се настрои, но това става лесно, има си го в упътването. |
|
|
 |
lordvlado Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 17:50 Заглавие: Пробвай с прокси |
|
|
| А защо не пробваш с още една лан карта. От нея пускаш към суич, а от там към всички компютри. На твоя (първия) комп инсталираш прокси сървър и съответно локалната мрежа трябва да настроиш. Особеното е, че първият комп трябва да работи за да има нет на другите. |
|
|
 |
saaemo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 14, 2006 18:51 Заглавие: Re: Пробвай с прокси |
|
|
| lordvlado написа: | | Особеното е, че първият комп трябва да работи за да има нет на другите. |
е това не е желателно..мисля че съм намерил решение... благодаря на Пампоров...закривам темата _________________ Докато губиш нещо, не се знае какво печелиш
Поздрави Емо |
|
|
 |
|