| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 20:21 Заглавие: TV |
|
|
Здравейте,проблема е следният:
Размести се щепсела,чу се леко пук(от контакта) и
телевизора леко се размаза,като се загледам има леко разместване на RGB каналите(не пасват точно един върху друг)
Като го купих нов не беше така(още е в гаранция)
Та въпроса е може ли да се оправи това нещо (лесно,трудно или невъзможно)?
Предварително благодаря за отговорите!
Не ми се занимава много с гарнцията,далече е и ще ме бавят със седмици...Та ако може да се оправи и е лесно,да зема да го заведа на някой квартален "доктор"
Предварително благодаря за отговорите  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 20:40 Заглавие: |
|
|
| He ми стана много ясно за какво разместване става въпрос,но най вероятно се е намагнитила маската на кинескопа.Единственото ,което мога да те посъветвам е да го изключиш от мрежата за около час и отново да го пуснеш.Ако нещата не са се оправили по добре го носи на сервиз.Желая те успех. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 21:43 Заглавие: RE: |
|
|
Ми като има вертикална бяла линия да кажем,или бели надписи на тях също най много личи и те също са размазани,като се сравни с образа на друг телевизор,разликата е осезаема...
А иначе е стоял,изключен и по 6-7 часа на ден...
Аз си мислиа че нещо R G B не се фокусират точно или нещо подобно... |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 22:25 Заглавие: |
|
|
Според мойто скромно мнение е за сервиз,макар че не мога да си обясня как може да се огъне маската/поне така разбрах от Вашите постове/ _________________ Димитър |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Апр 15, 2006 22:28 Заглавие: |
|
|
Госта просто не може да обясни за какво точно иде реч.Според начина по който се изразява апарата му е 100% за преглед от специалист а още повече че е гаранционен  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ninosino Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 10:39 Заглавие: :-( |
|
|
Ми и аз не знам как да обясня,просто на бели надписи най много личи,няма изразена детайлност,по малките букви не се четат,има нещо като разсейване ли знам ли,все едно нещо не е на фокус,като му се свикне се гледа ама не е приятно...
В сравнение с друг телевизор е направо мазало....  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 12:00 Заглавие: |
|
|
Най-добре иди в квалифициран ТВ-сервиз-сам ще ти го отремонтират _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|