| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 16:28 Заглавие: Търся каквато и да е информация за еинд транзистор. |
|
|
| Транзисторът е 2T9139B и не мога да намеря datasheet никъде, а ми трябва за много важен проект (дипломна работа). Интересуват ме най-вече самият корпус (името на корпуса и в коя библиотека на OrCAD се намира) и някои от по-важните параметри, но ако ми намерите пълен datasheet ще съм Ви безкрайно благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
danco Опитен потребител

Регистриран на: 13 Ное 2004 Мнения: 985 Местожителство: Бяла Слатина
|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 17:06 Заглавие: |
|
|
Изтегли си информациа за BD139 _________________ Skype - danco64 |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 18:37 Заглавие: Re: Търся каквато и да е информация за еинд транзистор. |
|
|
| Anonymous написа: | | Транзисторът е 2T9139B и не мога да намеря datasheet никъде |
Няма как да намериш datasheet за български транзистор, който не се произвежда от 15-тина години .
NPN транзистор, корпус TO126
Ucemax 80V
Icmax 1A
Усилване при буква B в маркировката от 60 до 160. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 8:33 Заглавие: |
|
|
| Много Ви благодаря за бързите отговори. Наистина много ми помогнахте. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 9:28 Заглавие: |
|
|
| Ей ти дипломните работи ме смайват, един се чуди как да опаше асансиора с лъчи, друг търси данни за някакъв транзистор, който освен за дипломна работа не става за нищо друго. Абе това образование няма ли да направи поне мааааалка крачка напред? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 9:31 Заглавие: |
|
|
| Ей тия с дипломните работи ме смайват, един се чуди как да опаше асансиора с лъчи, друг търси данни за някакъв транзистор, който освен за дипломна работа не става за нищо друго. Абе това образование няма ли да направи поне мааааалка крачка напред? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 9:37 Заглавие: |
|
|
Не са виновни тези които търсят.
Друг трябва да отнесе .....(да не казвам какво)  |
|