| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 19:00 Заглавие: Подово отопление или съпротивителен проводник? |
|
|
Колко дълго е най-късото подово отопление и на каква цена? Алтернативно ще ми свърши работа и съпротивителен проводник с тефлонова изолация. Трябва ми да подгрявам една 60 литрова туба до 20 градуса целзий когато околната температура е под тази стойност. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 19:29 Заглавие: |
|
|
Отдавна беше, но имам някакви смътни спомени, че 1 кВт (и май това беше най-малкото, поне тогава) беше нещо от сорта на 36-40 метра.
Но на опаковката със сигурност пише. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 19:35 Заглавие: |
|
|
Въпросът отпадна от самосебе си. Едно умно момиче в друг форум ми каза да си купя електрическо одеяло и да си реша проблема. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 19:43 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | ...Едно умно момиче в друг форум ми каза да си купя електрическо одеяло и да си реша проблема. |
Може и да е решение , пък ако не стане - може да мине по основното си предназначение  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 20:03 Заглавие: |
|
|
Няма причина да не стане. Трябват ми само 20 градуса да поддържам, че иначе оцетната киселина трябва да я бия с кирката. Колко да струва едно китайско одеяло? _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 20:12 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | | Трябват ми само 20 градуса да поддържам, че иначе оцетната киселина трябва да я бия с кирката. |
Опс...
Тук вече нещо не е така!
20-те градуса нали са по Целзий?
И са положителни?
И е оцетната киселина ? |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 16, 2006 21:55 Заглавие: |
|
|
Да. Ледената оцетна киселина е в твърдо състояние при температура под +16.7 целзий. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
|