| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 10:17 Заглавие: |
|
|
Здравей ,Петров.
Ами информацията въобще не ми е важна ,затова си и правя експерименти стози диск ,искам да го ползвам за един старичък компютър.А на сервиз ми се струва неоправдано (от финансова гледна гледна точка) да го нося.Ако разполагаш с информация как мога да си го оправя сам ,ще съм много благодарен.
Поздрави. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 13:12 Заглавие: |
|
|
Необходимата инвестиция за да започнеш е 1200$ http://www.acelab.ru/products/pc-en/ PC3000 PCI Заедно със закупуването му получаваш и достъп до базата им с данни!
След това година и полвина две четеш, пробваш и чупиш дискове около 10 - 20 бр. След като си натрупал опит и знания може да седнеш и да отрмонтираш този диск.
Другия вариант е да го занесеш на специалист ( който е минал по този път ) и срещу 25 30лв получаваш обратно диска си в напълно функционално състояние.
Може да ти се струва че те занасям но това си е самата истина.
П.С. Магически софтуер които да оправи диска ти за момента няма, нито съм в състояние да ти дам указания в няколко реда как да процедираш в този случай. |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 15:18 Заглавие: |
|
|
Привет!
Не ми се струва че ме занасяш ,защото с четенето се захванах веднага ,на сайта вече бях .
Както казах ,няма да го занеса на сервиз ,защото не си струва ,същия работещ диск струва такива пари .
Благодаря за отзивите. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Май 01, 2006 17:40 Заглавие: |
|
|
| аз пак имам maxtor 40gb 7200 ata133 малкиа кеш вапросният хард е с изгоряла електроника та ако твоя е саштият мойе да го спазарим естествено ако моя запали с твоита електроника |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 01, 2006 18:47 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | аз пак имам maxtor 40gb 7200 ata133 малкиа кеш вапросният хард е с изгоряла електроника та ако твоя е саштият мойе да го спазарим естествено ако моя запали с твоита електроника |
Ами май няма да "запали" с моята електроника ,защото моята трябва да се флашне ,това и е проблема.
P.S. Аз си намерих всичко необходимо за това ,само да ми остане време и ще го дочупя  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Май 01, 2006 20:29 Заглавие: |
|
|
ми хубаво аиде доварши го и ми се обади на мене ми трябва едно чипче от цялата електроника дано да е останало живо след това което си му причинил и това което смяташ да му причиниш  |
|
|
 |
sur50 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 01, 2006 20:30 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | ми хубаво аиде доварши го и ми се обади на мене ми трябва едно чипче от цялата електроника дано да е останало живо след това което си му причинил и това което смяташ да му причиниш  |
тоз форум пак неме ид аз сам госта де _________________ vnimavai kakvo si pojelavash |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 7:13 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | ми хубаво аиде доварши го и ми се обади на мене ми трябва едно чипче от цялата електроника дано да е останало живо след това което си му причинил и това което смяташ да му причиниш  |
Хе хе ,за сега нищо не съм му причинил ,все още
Кажи какво чипче ти трябва ,може пък да го има и по други дискове ,имам няколко поизгорели (служебни) . |
|
|
 |
sur50 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 02, 2006 19:55 Заглавие: |
|
|
чипа е SH6782B или S него виждам добре _________________ vnimavai kakvo si pojelavash |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 17:07 Заглавие: |
|
|
| sur50 написа: | | чипа е SH6782B или S него виждам добре |
На моя диск чипа е SH6770C Явно ще трябва да търсиш от точно същия модел. |
|