| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 21:06 Заглавие: DVD "Technics" SL-HDV600 |
|
|
| Колеги, на това DVD му беше прецакан шпиндел мотора. Търсих къде ли не и накрая го поръчах от Панасоник. Тези дни пристигна мотора заедно с цялата механика (без оптиката), монтирах я и заработи перфектно на нормални CD-та, но на DVD "засича". Изтеглих сервизното описание и направих всички необходими настройки описани в него, но без резултат. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и как може да бъде решен той? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Апр 17, 2006 21:20 Заглавие: |
|
|
Това по често се получава когато оптиката си е "тръгнала".Но съм имал случей със подобен дефект след офлашаване се оправя _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 8:32 Заглавие: |
|
|
| 90% оптика |
|
|
 |
vesoel Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 12:12 Заглавие: |
|
|
и аз съм на това мнение , оптиката е работила повече на двд-формата и затова не ги чете.
колега прегледай оптиката и намери тример за регулирането за тока на лъча,внимавай кой тример ще въртиш и не го мести много максимум 1-2мм така че като гледаш тримера срещу теб да не е по-малко от 9h., възможно е да тръгне ако не с нова  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 17:37 Заглавие: |
|
|
| Имал съм случай,когато ,започва да чете (макар и за кратко) DVD формата,а на CD беше пълен мъртвец.Оказа се оптика. |
|
|
 |
|