| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 17:58 Заглавие: Питане за AIWA 2002 |
|
|
| Колеги,едно приятелче има такава AIWAАйва.Тв-то работи но има една вертикална черта като синджирче в единия край.Не се влияе много от качеството на сигнала.На някой програми почти не се забелязва на други по се вижда.Той ме навива да ходя в тях да го гледам и затова питам за да бъда подготвен.Има ли оправяне?Някой ако се е сблъсквал с този проблем.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 18:43 Заглавие: |
|
|
| Едно знам със сигурност за повредата.Моя в кухнята е такъв изхвърлен от клиент.Няколко цифрови блока са минали през него ,тхо , кадрова,ис. мчу,STR-не е от тях.Нещо по шасито е ,но си го гледам така. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
|
|
Проблема е в платката с шоколадите на ITT.Трябва да се свалят схемите да се презапои цялата платка и най вече мостчетата (и тези под схемите-затова и се свалят самите те)Ти прецени дали ще го правиш у тях  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
| Виж гасящата RC група в захранването. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 18:50 Заглавие: |
|
|
| Кореселина е подготвен,карам Тв-то в сервиза и ще пиша какво се е получило. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 18:58 Заглавие: |
|
|
| stiyan stoikov написа: | | Кореселина е подготвен,карам Тв-то в сервиза и ще пиша какво се е получило. | И поялника яко трябва да играе  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 18:59 Заглавие: |
|
|
| И очаквай изненади. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 20:02 Заглавие: |
|
|
Дано да няма изненади че ще замине приятелството  |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 20:34 Заглавие: |
|
|
| Ако кабелите на отклонителната система са в близост до платката с шоколадите се получава това явление,и лошото е че не се явява на всяка програма и допълнително те обърква. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2006 20:55 Заглавие: |
|
|
При мен само за няколко дойдоха три Айви с проблем стандартен тоест презапойване на платката с трите интеграла.До сега за толкова години не бях разпойвал схемите и да припоя перемичките под тях.Сега рекох да се пиша на по майстор и първо свалих средната схема защото под нея имаше най много перемички -четири.Свалих я но според мен файда йок защото самото запойване е откъм страната на спойките и под самата схема нямаше какво да припойвам. За това се отказах от свалянето на останалите .Единствено с една рисувателна тясна четка измих много добре платката веднага я почнах да я припойвам.Оставам с убеждението че корексилина спомага единствено за по добро припойване. Просто спойките стават чудесни.Единствено трябва според мен да се огледат тия перемички дето се запояват да им бъде добре почистена основата.Та на другите две Айви въобще не им свалях интегралите и само така ги запойвах.Съдя по това че и преди година две тия дето само съм ги припойвал още си работят без да съм им свалял схемите.Смея да кажа че колегата дето има проблем с тази цветна нижка в единия край ще изчезне след припойването. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|