|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
тралала Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2006 11:10 Заглавие: |
|
|
аз мисля че за тези парички си заслужава !!! не смея да твърдя че разбирам но при условие други реномирани марки за къкви цени си продават боклуците на дребно..........  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nbr Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 18:13 Заглавие: |
|
|
| Приятел има в колата такова. Слагал съм му СД картата от телефона ми и си свири песните. Сега си го слуша с усб флаш и проблеми няма |
|
|
 |
bengun Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 1:15 Заглавие: относно NIPPON, JVC, LG и др. под. |
|
|
| "NIPPON AX-7501USB" е супер - имам го от 1 година и работи отлично. JVC също е отлична марка - притежавам доста техника от тази марка и всичко работи отлично (телевизори, DVD, видео и др.). Не слушайте разни технически инвалиди като "sigkill"! (той дори не е чувал марката NIPPON). Това е доста известна марка ( е не още в България). Щом признава LG за добра марка (една от най-жълтите) какво да говорим още? Имате интернет - има търсачки - вижте коя марка каква народност има и какво реноме си е създала - ще се убедите в моите думи - говоря от позицията на притежател (дългогодишен) на техника от цитираните марки! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 22:30 Заглавие: |
|
|
| Не знам кой какво си мисли за марките, но това което се продава в момента в България под NIPPON - телевизори, телефони и аудио техника е изключително лошо качествено и с невероятна изработка. Цяло чудо е, че въобще работи. Произвежда се от най-евтините китайски фабрички, с една дума- безобразен боклук. С по-маркови изделия не може и да се сравнява, камо ли с Pioneer например. А що се отнася до марките - KIA произвежда автомобили, но надали знае, че от нейно име в България се продават телевизори с 40-годишни кинескопи. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|