Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

AYCO CB2109 Схема
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Stoil_Pishikov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 25, 2008 20:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж радиатора му,той не е на маса и май е отделен от другите само с една книжна лепенка, които са на маса .От мн. обръщане на шасито при ремонта тя се протрива-един такъв ми разказа играта.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пон Фев 25, 2008 21:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Stoil_Pishikov написа:
Виж радиатора му,той не е на маса и май е отделен от другите само с една книжна лепенка, които са на маса .От мн. обръщане на шасито при ремонта тя се протрива-един такъв ми разказа играта.
Какъв радиатор каква книжна лепенка Били пояснил за какво иде реч че нещо не мога да ти разбера писанията Question Question Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Stoil_Pishikov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Фев 25, 2008 21:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Панела който охлажда НЧУ Е ИЗОЛИРАН от маса и е на 2мм от другите панели който са на маса .Ако се цъкне към замасените НЧУ-то заминава -това имах в предвид.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пон Фев 25, 2008 23:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Stoil_Pishikov написа:
Панела който охлажда НЧУ Е ИЗОЛИРАН от маса и е на 2мм от другите панели който са на маса .Ако се цъкне към замасените НЧУ-то заминава -това имах в предвид.
Това сериозно ли което го казваш Досега съм направил стотици китайски шасита(от всички видове ) такава простотия за лепенката за която пишеш не съм виждал Явно при теб е бил някой уникат
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Вто Фев 26, 2008 0:30    Заглавие: Отговорете с цитат

fishev написа:
Stoil_Pishikov написа:
Това сериозно ли което го казваш Досега съм направил стотици китайски шасита(от всички видове ) такава простотия за лепенката за която пишеш не съм виждал Явно при теб е бил някой уникат

То при него всичко май е уникат Rolling Eyes
Stoil_Pishikov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 27, 2008 20:36    Заглавие: Отговорете с цитат

То при него всичко май е уникат Rolling Eyes
Бай Тишан, когато остане бес работа -адвокатства.
Все ,пак не съм накарал колегата да бърка в контакта с пирони, за да проверява тоците.
Върнете се в началото
peshootvt
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: В.Търново

МнениеПуснато на: Пет Юни 06, 2008 14:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
Като гледам предната дата на която си писал и тази на новия ти пост-вероятно бая е поизкарал и поживял последния-значи иде реч че вероятно тоя новия който си сложил след него е ментеляв

Довършвам темата за протокола. Wink
Чипа не беше ментеляв. Изгори го още веднъж. След това пак, но изгори и изправителя си и най-накрая взриви и два кондензатора , този на 100 и на 24 волта. Всичко бе заради калпав контакт, разклонител - 40 годишен, и готин радиятор с "ниска" консумация. Бях решил наистина да перна "телевизора" в контейнера, но се реших на последен опит. Заплюх иначе здравия на мерене оптрон и всичко останало и за сeга Зайо Байо държи вече ВТОРА седмица.

Последно за протоколa Exclamation
В магазините вече няма AN7523, а се заменя с AN17823A. Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети