Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Относно разкодирането и дъмпирането..
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Сря Ное 30, 2005 22:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Как да разбирам това, че темата не е актуална Question Question Question в присъствието на гости? Значи все пак това е форум за избрани хора. И какво в края на краищата може да се дискутира в раздел "Общи приказки"? Приказките на Андерсен? Или на братя Грим? Или приемаме чуждото мнение, само когато съвпада с нашето?
Върнете се в началото
Фикри Нури
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Kърджали

МнениеПуснато на: Сря Ное 30, 2005 22:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Уважаеми колеги,оти се косите като че ви мине ?
Под слънцето има място за всички.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Ное 30, 2005 23:07    Заглавие: гости Отговорете с цитат

То аз не дочаках гостите Sad Те не уважиха поканата ми Exclamation Предлагам темата да бъде закрита Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Гост

МнениеПуснато на: Чет Дек 01, 2005 21:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Та това беше, приятелю. Искат да закриваме темата. Не била подходяща и актуална за този раздел на форума. Каквото си научил за разкодиране и дъмпиране - научил. Ти май така се шашна от нашите препирни, че повече не се обади, та се наложи други да закриват темата вместо теб. Желая ти успешно разкодиране.
Гост
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 01, 2005 21:53    Заглавие: разкодиране Отговорете с цитат

гост темата е отворена за всички който имат желание да си напишат името Exclamation теб как да те намерим Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Гост

МнениеПуснато на: Чет Дек 01, 2005 22:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Г-н G_ANEV, по спокойно ли ще разговяряме ако съм написал, че съм примерно Генчо от Полски Тръмбеш? Така пак ще си остана толкова анонимен, колкото и сега. Не смятам, че това е най-важното. Ако можеш да обориш мнението ми по въпроса - моля, направи го. Все пак благодаря за поканата за ракия с мезе. Може пък някой път и да се почерпим.
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 01, 2005 22:44    Заглавие: раз Отговорете с цитат

Поне ще знам как да те наричам Smile Мисля че си имаш име Question
Върнете се в началото
Chelsea_69
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 01, 2005 22:56    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="Anonymous"]Г-н G_ANEV, по спокойно ли ще разговяряме ако съм написал, че съм примерно Генчо от Полски Тръмбеш? Така пак ще си остана толкова анонимен, колкото и сега. Не смятам, че това е най-важното. Ако можеш да обориш мнението ми по въпроса - моля, направи го. Все пак благодаря за поканата за ракия с мезе. Може пък някой път и да се почерпим.[/quote]
Просто не разбирам,защо трябва да се налагат някакви нови правила само защото някому не харесват съществуващите!Ти искаш да си анонимен ние пък искаме да не сме!Това,че не ме познават лично колеги от форума не значи,че не трябва да се регистрирам.Всъщност спорът тръгна от това дали ще снесат инфо за разкодиране наготово.Ми няма,защото се иска да я снесат,а тук никой на никого не е длъжен с нищо.Всичко се прави от уважение към трудния занаят на колегите.Всъщност единствено разумно в тази тема е предложението на G_ANEV за замезването- другото включително и моето дърдорене си е спам ,затова моля да приключим с това!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Дек 01, 2005 23:13    Заглавие: разкодиране Отговорете с цитат

Ще ти кажа само едно Smile Мен никой от форума не ме е виждал Exclamation не съм участвал във никое мероприятие Exclamation Съжалявам че има доста заядливи хора тук Exclamation
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Дек 01, 2005 23:24    Заглавие: Отговорете с цитат

grishan написа:
Темата е не актуална в присъствието на гости (според мен).

E , не е !?! В този форум нали може да се изказва всеки !!! И теми може да създава !?! Не виждам какъв е проблема щом администраторите така са решили ... Rolling Eyes
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети