Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

problem s OPEL KADDET
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
yani kokas
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница/София/

МнениеПуснато на: Сря Авг 23, 2006 18:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Става дума че не е ясно дали трябва да се смени дюза или компютъра-моят познат е навит да купи дюза или компютър но да е сигурен че там е проблема.Днес за 5км му гасна 3пъти.Обаче нещо никой от маисторите на които го е водил не може да разбере проблема от къде е.а има дни дето въобще колата си работи без проблеми-дали наистина е слънчевото напичане или знам ли какво
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Иван Маринов Иванов
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Нова Загора

МнениеПуснато на: Сря Авг 23, 2006 18:45    Заглавие: Опел Кадет Отговорете с цитат

на този Опел трябва да му се смени датчика на запалването, който се намира в делкото.Това е индуктивен датчик,който много често се окислява и проводника прекъсва.Характерен признак е когато загрее да загасне колата,а когато истине да запали пак. Има си обяснение. Много трудно се хваща,ако не откаже тотално.Датчика се поврежда и от остаряване на пласмасовата макаричка,която буквално се разпада след десет годишна експлоатация и проводника се разсипва.Това едефект на всички стари Опели/поне 50 датчика съм направил/.Успех
fonev_tv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11

МнениеПуснато на: Пет Авг 25, 2006 19:44    Заглавие: Re: Опел Кадет Отговорете с цитат

Иван Маринов Иванов написа:
на този Опел трябва да му се смени датчика на запалването, който се намира в делкото.Това е индуктивен датчик,който много често се окислява и проводника прекъсва.Характерен признак е когато загрее да загасне колата,а когато истине да запали пак. Има си обяснение. Много трудно се хваща,ако не откаже тотално.Датчика се поврежда и от остаряване на пласмасовата макаричка,която буквално се разпада след десет годишна експлоатация и проводника се разсипва.Това едефект на всички стари Опели/поне 50 датчика съм направил/.Успех
И аз съм за това Имал съм такъв проблем
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети