|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 22:55 Заглавие: автокъща |
|
|
| Ще чакам ! Благодаря ти ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 19:31 Заглавие: Re: автокъща |
|
|
Човека е от Русе. Ако ти е далечко, незнам, да не чакаш излишно. _________________ skype:bagybg |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 05, 2007 21:28 Заглавие: автокъща |
|
|
| До Русе ми е 330км ! Да си пишем на личните ! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 07, 2007 21:48 Заглавие: автокъща |
|
|
| Филипов отново благодаря ! |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 08, 2007 18:12 Заглавие: |
|
|
Ей сега видях поста на интермаш в самото начало на темата и не зная какво да кажа Най-много ме шашна съвета да не купуваме френски автомобили Интермаш,ти на кола качвал ли си се?Чувал ли си лафа "Вози като френски автомобил"?А да си се возил на Голф 2 или Астра?Да си купувал чаркове за японска кола?Да си влизал в сервиз на BMW или МЕРЦЕДЕС?Само не ми пробутвай приказки от сорта че немските коли нямат нужда да ходят по сервизи!В Германия сигурно нямат автосервизи и по незнайно какви причина германците си купуват и ФРЕНСКИ коли-на моменти повече отколкото немски Признавам без бой,че карам РЕНО (Филипов,защо мълчиш )-и то не е първото!Започна се през далечната 1992-купеното тогава РЕНО 11 наскоро го продадох и хлапакът,дето го купи бръмчи като оса из Провадия Сега съм с 19,жена ми кара КЛИО.В интерес на истината,искам да сменя 19-ката с ПЕЖО-дизел,ама цените малко ме стряскат ПЕЖО,защото най-добрите дизели са ФРЕНСКИТЕ
Е,май малко прекалих с увлеченията си,но наистина,като оставим встрани АУДИ,МЕРЦЕДЕС и БМВ,които са автомобили от малко по-друг калибър,немските трошки,бръмчащи по нашите пътища с нищо не превъзхождат френските автомобили,освен с разходите по поддръжката им.
Между другото,докато траках по клавиатурата,ми дойде една идея-темата да стане постоянна и може би важна.Защото тук всеки ще дава впечатленията си от колата,която кара и всички ще можем да преценяваме и съпоставяме.Да не говорим колко полезен би бил опита,който ще натрупа Жоро Анев,ако скочи до Германия,за да си купи кола  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 08, 2007 19:19 Заглавие: |
|
|
И аз това му приказвам, да си направи екскурзията. Всичките такива "докарвачи" за няколко дни прибират 500 - 1500 лв.
Не съм визирал въобще марка в изказванията си досега. Да иде и да си избере каквото му хареса. Всичко е истинско, там не се занимават с пудрене, връщане на километражи, преобуване с "галоши", подмяна на акумулатор, музика и каквото още се сетиш от арсенала на автоджамбазите. Купуваш автомобил с TUV, с който се прибираш безпроблемно 2000 км. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 08, 2007 19:24 Заглавие: |
|
|
Според моите виждания при толково много коли които се предлагат тук по пазарите и по автокъщите като че ли не е за предпочитане да се ходи до Германия за автомобил. Ходил съм преди 7-8 години и се убедих че доста пари се харчат и за отиване и връщане. Отделно поемаш риска дано не дай боже нещо стане по пътя било авария по автомобила било катастрофа.Просто всичко е риск а тук имаш възможност да обикаляш и която ти хареса да пробваш и чак тогава да я купиш.Колкото до марките от всяка марка има доволни и недоволни.Годините също не са от голямо значение .Има коли по на 5 години и така облъскани и потрошени а има коли и на 10-12 години пък много запазени.Според мен дизела е предпочитане от доста голям опит вече го знам .Но има хора които не искат да чуят за дизел.Така че избора е голям кой каквото иска.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 08, 2007 20:02 Заглавие: Предизвикано |
|
|
По-горе, подмамен от въпроса на Г-н Анев, се опитах да дам съвет, базиращ се на личен опит, а не на махленски и кръчмарски дискусии. Нямам нищо против мнението на който и да е. Но Г-н Дитроникс, повлиян вероятно от факта, че кара "френски автомобил", попрекрачи изискуемия за форума тон, като с това ми напомни едни по-стари теми...
Без повече коментари, ще дам само няколко данни за "шофьорлъка ми", с което искам да обясня, защо имам мнение за автомобилите:
- шофьорска книжка имам от 1963 г.
- собствена кола имам "Лада" 2104, 1989 - до днес - 120 000 км.(никога и през ум не ми е минавало да купувам друг вид собствен автомобил, и сега съм на същото мнение)
Всичките и ремонти, с изключение на прешлайфане на цилиндрите и до днес извършвам сам.
- шофирал съм поне 14 вида служебни автомобили, с различни марки, с горе-долу 200 000 изминати километри (германски, френски, полски, руски, японски ...), в годините 1980-2000.
Три четвърти от километрите съм навъртял по пътищата на Източна Европа.
А Г-н Анев нека постъпи както иска.
С уважение към всички колеги по форум
Григор Савов |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 08, 2007 20:08 Заглавие: автокъща |
|
|
Момчета вичките сте прави ! Приемам съвети но може ли на личният че да не се сърдят модераторите  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|