| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 4:35 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | За двата почивни дни 12 убити по пътищата .От началото на месеца 33 загинали . това го казаха тая вечер по канал1. И никакви мерки .За петте медицински сестри оревахме орталъка и какво ли не се прави а за това че по пет гинат всеки ден по пътищата нищо .Ама нищо.Толкова ли е трудно да въведат един закон за няколко години и щом си превишил скороста конфискация на колата . Щом си пил пак конфискация нищо че може да е собственост на друг.Щом ти я е дал да я караш конфискация.Така ще намалеят с една трета колите а тези които ще карат ще карат по правилник.Тъй мисля аз и не отстъпвам на крачка от моето мнение.  |
Иванеееее Иване, така корумпираните катаджии ще са на седмото небе. Няма да могат да си носят парите след свършване на смяната  _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 8:29 Заглавие: |
|
|
Къде ги пък видя тия катаджии ? Аз цяла година като пътувам не си спомням някъде да съм виждал КАТ. Или съм бил късметлия  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 11:10 Заглавие: |
|
|
| В този случай като с Кембъла ,бог да го прости ,просто закона трябва да бъде свиреп.Тоя както го е пребил като куче според мен трябва да лежи поне десет години.Но аз си мисля и нещо друго.Голяма част от пешеходците също имат вина за инцидентите.Вчера спрях насред улицата да помоля една "майка" да качи децата си на тротоара защото се бяха разлигавили насред пътя.А днес като идвах на работа видях една друга "майка" да пресича храбро бул. България с бебешката количка.Колегата е прав ,че до културата ни опират голяма част от нещата. |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 14:27 Заглавие: |
|
|
| Някой се напива и решава да си кара мерцедеса със 160 по Цариградско,а някой без да се замисля сяда да се вози до него .... За мен това не е нещастен случай , а непоемане на отговорност за личните си действия - за съжаление с фатален край |
|
|
 |
|