|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivopicha Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 16:48 Заглавие: |
|
|
след малко ще пробвам. Ако не пиша да час- два, значи съм се бушонирал  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
peshootvt Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 9:25 Заглавие: |
|
|
По принцип модела си има проблем с разпъването на картината и нарушение на баланса на бялото. Цялата работа е заради софтуерно забиване по цифровата шина. Има комплекс от мерки за стабилизиране на работата по шината, захранването +5V и забавяне на ресета. Правя го постоянно. Ако искате обадете се и ми го донесете, макар предполагам докато е бил в гаранция сте ми го примъкнали поне 3 пъти. Нямам вина за проблема - просто от токови удари се получава забиването. Има и резервен вариянт, да се махне платката за телетекст. Отчасти проблема по забиването е и от нея. Модела DV5460 е без телетекст и със същото шаси и не забива. По-добре да поправим този ТВ, защото е с най-дуракоустойчивото импулсно захранване от всички ТВ-ри в България. Пуснете едно ЛС и ще ви дам настоящия ми адрес и тел. за връзка. _________________ За колегите съм Пешо Шарпа. Ако нещо Ви тревожи за SHARP, питайте. На никого не съм отказал.
Към клиентите - За мерси не ме търси. От утре не се плаща.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|