|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 22:22 Заглавие: |
|
|
Моя Т20 скоро претърпя подобна интервенция, въпросните настройки, който сега ти липсват са от липсващи драйвери. Дръпваш си ги от съпорта на IBM и си готов. _________________ skype:bagybg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 22:10 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | valentin subashov написа: | | Защото искаха и лаптопа.Занесох го във фирма "Торин" във София. |
Ми те и жена ти може да са поискали, що ми го даваш , извинявай за сравнението но не се стърпях. Поне да ги беше попитал за какво им е и лаптопа, ми може да си имал секретна информация на него! |
Искаха го под предлог да видят дали зарежда нормално батерията.
Жената естественно нямаше да я дам.Какво ще правя после без нея?Трябва да си търся друга.
Сега за лаптопа.Въпреки че имам инсталационен диск не съм правил инсталация на Уиндоус и се притеснявам.Оправи се без преинсталация.Преди около 4 месеца си бях правил бекъп на регистрите.Като върнах регистрите в предишното състояние се оправи.Преди това си направих бекъп на сегашните регистри и после си ги върнах въпреки че не съм инсталирал нови програми и не съм правил промени последните 4 месеца.Лаптопа ми е втори резервен компютър и не го ползвам често.Така че днес го пробвах няколко пъти и си се гаси и пуска от стендбай нормално. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|